Topul celor mai frumosi barbati din lume. Celebrul Brad Pitt a coborat pana pe locul 9: cine i-a luat locul

Topul celor mai frumosi barbati din lume. Celebrul Brad Pitt a coborat pana pe locul 9: cine i-a luat locul

In realizarea clasamentului, theworldstopmost.com a tinut cont de criteriile estetice si notorietate, majoritatea barbatilor inclusi in clasament fiind cunoscuti in toata lumea. Primul sau rol principal a fost 1983 in filmul Risky Business.Dupa ce a jucat rolul unui pilot eroic din popularul si financiarul, de succes, Top Gun (1986), Cruise a continuat in acesta parte, jucand un agent secret intr-o serie din Mission: Impossible filme de actiune in anii 1990 si anii 2000.

acum 11 luni (13 Aug 2017)

In realizarea clasamentului, theworldstopmost.com a tinut cont de criteriile estetice si notorietate, majoritatea barbatilor inclusi in clasament fiind cunoscuti in toata lumea.

Pe locul 10 in topul celor mai frumosi barbati din lume se afla Printul William.

S-a nascut pe 21 iunie 1982 in Marea Britanie.Fiul cel mare al faimoasei Printese Diana este considerat un barbat fermecator, cu inaltimea si greutatea perfecta, avand alura unui adevarat print.

In aprilie 2011 unul dintre cei mai ravniti barbati de pe planeta s-a casatorit cu Catherine Middleton. Frumosul print este implicat in numeroase cauze umanitare si este un ecologist convins. Nascut pe 18 decembrie 1963 in SUA, Brad este unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume.

Desi a trecut de varsta tineretii, Brad este considerat in continuare un barbat fermecator. A fost casatorit cu actrita Jennifer Aniston, de care a divortat pentru frumoasa Angelina Jolie cu care a fost un cuplu vreme de un deceniu.

Locul 8 in topul celor mai frumosi barbati din lume este ocupat de Noah Mills.

Locul 7 este ocupat de Omar Borkan Al Gala. Considerat barbatul cu cei mai sexy ochi, Omar Borkan Al Gala a primit cadou o masina de o fana inraita.

Locul 6 este ocupat de Salman Khan. S-a nascut pe 27 decembrie 1965 in India si este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Bollywood.

Desi a inaintat in varsta, este considerat in continuare un barbat fermecator, la moda si cu un corp de invidiat.

Locul 5 in topul celor mai frumosi barbati din lume i-a revenit lui Denzel Washington.

Este casatorit din 1983 cu Pauletta Pearson.

Locul 4 este ocupat de Robert Pattinson, devenit idolul aolescentelor dupa ce a interpretat personajul masculin principal din seria "Twilight".

Locul 3 este ocupat de Hrithik Ro... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro