Darren Cahill vorbeste despre momentele tensionate dintre el si Simona Halep: "Am avut si cateva ciocniri, m-am gandit sa renunt la colaborare"

Darren Cahill vorbeste despre momentele tensionate dintre el si Simona Halep:

M-am gandit ca poate trebuie sa vina altcineva, a fost ca o ultima incercare din punctul meu de vedere pentru ca nu-mi doream sa distrug, asa ca am decis sa fac un pas in spate si i-am spus ca daca ma vrea inapoi trebuie sa evolueze din punct de vedere mental sau daca are nevoie de o alta voce o sa o ajut sa o gaseasca", a explicat australianul.

acum 71 luni (15 Jun 2018)

Cel mai greu moment a fost cel de la Miami, de anul trecut, cand Cahill i-a transmis SImonei ca este dispus sa inceteze colaborarea. Nu a fost vorba doar despre meciul cu Johanna Konta, ci si despre alte partide in care am simtit ca nu a ajuns la ea mesajul meu. M-am gandit ca poate trebuie sa vina altcineva, a fost ca o ultima incercare din punctul meu de vedere pentru ca nu-mi doream sa distrug, asa ca am decis sa fac un pas in spate si i-am spus ca daca ma vrea inapoi trebuie sa evolueze din punct de vedere mental sau daca are nevoie de o alta voce o sa o ajut sa o gaseasca", a explicat australianul.

"A decis ca vrea sa raman, cand am plecat dupa Miami, nu i-am lasat nicio plasa de siguranta, doar i-am spus ca o sa-i urmaresc meciurile. A progresat, era un lucru pe care il avea in interiorul ei, dar a trebuit sa o duc pe marginea prapastiei ca sa poata sa-si imbunatateasca mentalitatea pe teren. Au mai fost si unele scapari pe drum, dar faptul ca a angajat un psiholog in ultimii ani, ca e in contact cu ea tot timpul si vrea sa fie si mai buna arata cat de mult si-a dorit. Nu sunt sigur ca a facut-o datorita antrenamentelor pentru ca era o jucatoare extraordinara si inainte de a colabora eu cu ea, dar a avut incredere in mine ca pot lucra atat cu punctele sale bune, cat si cu cele slabe: tot creditul e al ei", a spus Cahill la RSN Breakfast si The first serve, doua podcasturi dedicate tenisului, citate de gsp.ro.

Cahill spune ca finala de anul trecut pierduta in fata letonei Ostapenko a fost greu de digerat. "Cel mai greu moment pentru mine ca antrenor a fost sa vad finala de anul trecut, cand a condus cu un set si 3-0 si era jucatoarea mai buna de pe teren. Sa fiu martor la felul in care i-a scapat acel meci a fost cel mai greu moment si cu siguranta si al ei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro