Ce trucuri se folosesc in diferite zone ale lumii pentru lupta cu kilogramele in plus

Ce trucuri se folosesc in diferite zone ale lumii pentru lupta cu kilogramele in plus

In Sardinia barbatii si femeile traiesc deseori peste 100 de ani si se bucura de o alimentati apropiata de cea mediteraneana, la care se adauga painea cu cereale integrale, legumele proaspete si branza de capra.

acum 71 luni (15 Jun 2018)

America

Dietele si metodele folosite pentru scaderea in greutate s-au schimbat de-a lungul timpului: in timp ce americanii obisnuiesc sa opteze pentru alimente cu continut scazut de grasimi, zaharul a devenit principalul vinovat al cresterii acestora in greutate. Exista, de asemenea, un accent din ce in ce mai mare pe planurile de alimentatie, cu toate ca adesea ajung sa numere caloriile sau aleg dietele discociate.

Japonia se mandreste cu una dintre cele mai mari sperante de viata din lume - 83,7 ani. Cei mai multi respecta o invatatura confuciana care recomanda umplerea stomacului in ptroportie de 80%, niciodata nu se ridica de la masa avand senzatia de satietate.

Okinawans au fost, din punct de vedere istoric, unii dintre cei mai sanatosi si cei mai longevivioameni din lume. Aceasta este bogata in legume, grasimi polinesaturate si cateva surse de proteine slabe, cum ar fi nautul si pestele.

In Sardinia barbatii si femeile traiesc deseori peste 100 de ani si se bucura de o alimentati apropiata de cea mediteraneana, la care se adauga painea cu cereale integrale, legumele proaspete si branza de capra. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro