Politistul pedofil Eugen Stan, trimis in judecata pentru 18 infractiuni de agresiune sexuala

Politistul pedofil Eugen Stan, trimis in judecata pentru 18 infractiuni de agresiune sexuala

Potrivit acestora, la data de 8 ianuarie 2018, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Stan Eugen vizand, in primul rand, savarsirea infractiunii de agresiune sexuala asupra a doi minori, de 5, respectiv de 9 ani, la data respectiva inculpatul fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne. Prin ordonanta din 9 ianuarie 2018 a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, s-a dispus preluarea cauzei de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

acum 71 luni (15 Jun 2018)

Faptele au fost comise in perioada 2 noiembrie 2009 - 5 ianuarie 2018, victimele avand vaste cuprinse intre 5 si 38 de ani.

"In perioada 2 noiembrie 2009 - 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu varste intre 5 si 38 de ani, in diferite locuri de pe raza municipiului Bucuresti. Modul de operare al inculpatului viza, in general, urmarirea victimelor in drumul lor spre blocurile in care locuiau, infractiunile fiind savarsite, sub constrangerea exercitata de inculpat, in scara imobilelor sau in liftul acestora", anunta procurorii.

Potrivit acestora, la data de 8 ianuarie 2018, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Stan Eugen vizand, in primul rand, savarsirea infractiunii de agresiune sexuala asupra a doi minori, de 5, respectiv de 9 ani, la data respectiva inculpatul fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Prin ordonanta din 9 ianuarie 2018 a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, s-a dispus preluarea cauzei de catre Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Pe parcursul urmaririi penale au fost preluate mai multe dosare de la parchete de pe langa judecatoriile de sector din Bucuresti avand ca obiect, de asemenea, savarsirea unor infractiuni de agresiune sexuala de catre inculpatul Stan Eugen, acestea fiind reunite intr-un nou dosar, care in final a fost reunit cu dosarul mentionat anterior", mai spun procurorii.

Eugen Stan lucreaza din 2010 in Brigada Rutiera, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de sofer al unui sef din Politie, este casatorit si are doi copii.

Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne a propus, in raportul intocmit dupa verificarile facute in Politia Romana i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro