Solutia pentru autonomie prelungita: bateria care se incarca din mers

Solutia pentru autonomie prelungita: bateria care se incarca din mers

Ampy vine cu un concept vechi, dar implementat acum cand avem mai mare nevoie de el: din miscarea ta face energie si iti incarca telefonul.

acum 68 luni (25 Oct 2014)

Ampy vine cu un concept vechi, dar implementat acum cand avem mai mare nevoie de el: din miscarea ta face energie si iti incarca telefonul. Oricat de mari ar fi bateriile de pe telefoane, tot se duce energia din ele intr-o zi sau doua. Proiectul Ampy de pe Kickstarter vrea sa ofere cea mai buna solutie in acest caz si propune o baterie externa pe care o incarci automat cand te misti.

Creatorii aveau nevoie de 100.000 de dolari pentru a incepe treaba, dar au strans 215.000 de dolari deja si mai sunt 15 zile din campanie.

Ampy reuseste, dupa o plimbare de 10.000 de pasi (cam cat face un om in medie pe zi) sa iti incarce telefonul pentru inca trei ore de folosire. Ampy are o baterie interna de 1.000 mAh si poate fi prinsa de brat, poate fi purtata in buzunar sau prinsa de zgarda cainelui ca sa nu mai "muncesti" tu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro