VIDEO Tariceanu il ataca pe Iohannis: Duhul Sfant ne da sfaturi

Stau si ma intreb daca nu cumva chestiunea asta i-a convenit domnului presedinte, ca actualul Guvern sa fie destramat, primul ministru, practic, sa fie nevoit sa-si dea demisia si sa ne mai trezim, inca o data, cu un Guvern de tehnocrati, pentru ca, iata, cu pasi repezi se apropie alegerile prezidentiale din 2019", a mai spus Tariceanu.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat joi un nou atac, extrem de dur, la adresa sefului, informeaza Digi 24.

La Parlament, seful ALDE a fost intrebat de jurnalisti despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, potrivit carora "intr-un stat de drept, persoanele urmarite penal, judecate penal, condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului".

"Cand aud declaratiile astea, am de multe ori senzatia ca printre noi - am o revelatie asa - s-a coborat Duhul Sfant si care ne da noua sfaturi, pacatosilor. Cred ca presedintele uita ca este la fel de om politic ca si noi toti. Al doilea lucru pe care il uita este ca functioneaza in dreptul fiecaruia, si in dreptul domniei sale, prezumtia de nevinovatie, de care s-a bucurat cand a fost ales presedinte al Romaniei", a raspuns Tariceanu.

Seful ALDE a mai spus ca, "pana una, alta", in cazul vicepremierului Sevil Shhaideh "impotriva ei nu sunt formulate acuzatii" si "nu exista nicio cerere de incepere a urmaririi penale".

Seful Senatului ignora insa faptul ca DNA a inceput deja urmarirea penala impotriva lui Sevil Shhaideh, pe care a acuzat-o de abuz in serviciu, pentru fapte comise cand era secretar de stat.

"Daca stam sa ne imaginam, am putea la un moment dat sa ne trezim cu astfel de cereri, pe diferite hotarari de Guvern, pentru toti membrii Guvernului. Stau si ma intreb daca nu cumva chestiunea asta i-a convenit domnului presedinte, ca actualul Guvern sa fie destramat, primul ministru, practic, sa fie nevoit sa-si dea demisia si sa ne mai trezim, inca o data, cu un Guvern de tehnocrati, pentru ca, iata, cu pasi repezi se apropie alegerile prezidentiale din 2019", a mai spus Tariceanu.

"Pana la urma, el este cel care patroneaza acest sistem corupt de putere din Romania si o spun foarte clar!", a rostit apasat seful ALDE. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro