Un alpinist ultilitar a cazut de la o inaltime de 20 de metri, in timp ce izola un bloc

Un alpinist ultilitar a cazut de la o inaltime de 20 de metri, in timp ce izola un bloc

Medicul Gabriela Bratosin sustine ca victima a suferit multiple traumatisme Foto Diana Frincu "Traumatism abdominal cu suspiciune de hemoperitoneu, traumatism de bazin cu fracutra de bazin, traumatism coloana vertebrala cu fracutra de coloana vertebrala lombara cu interesare neurologica, paraplegie.

acum 11 luni (12 Aug 2017)

Accidentul de munca s-a petrecut, sambata, in jurul orelor 15.00, la un bloc cu opt etaje situat pe strada Orizontului din municipiul Campina.

Deocamdata nu este cert daca proprietarul angajase o societate specializata sau muncitorul lucra in afara orelor de program. Cert este ca Politia a alertat si Inspectoratul Teritorial de Munca pentru a stabili in ce conditii se executa aceasta lucrare.

Potrivit martorilor, tanarul ar fi cazut dupa ce una dintre cordelinele de care era legat s-a rupt. A cazut in gol aproape 20 de metri, iar oamenii spun ca a supravietuit doar pentru ca a cazut pe pamant si nu pe beton. In momentul in care la fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, barbatul era constient, a cooperat cu medicii, dar acuza dureri de spate si de maini. Dupa evaluarea medicala, echipajul SAJ din Campina a considerat ca victima nu suporta un transport de lunga durata pana la un spital din Capitala si a solicitat ajutorul unui elicopter SMURD.

Tanarul a fost preluat cu elicopterul de pe terenul de sport al Scolii de Politie din Campina.

Medicul Gabriela Bratosin sustine ca victima a suferit multiple traumatisme Foto Diana Frincu

"Traumatism abdominal cu suspiciune de hemoperitoneu, traumatism de bazin cu fracutra de bazin, traumatism coloana vertebrala cu fracutra de coloana vertebrala lombara cu interesare neurologica, paraplegie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro