Muzica pentru copiii bolnavi

Muzica pentru copiii bolnavi

asociatia Life Education for All va dota fiecare salon de copii bolnavi cronici (afectiuni neuromotorii grave, afectiuni ale rinichilor care necesita dializa, diferite tipuri de cancer, TBC, afectiuni psihiatrice) din clinicile de pediatrie si spitalele clujene cu o audioteca: cate 1 audioplayer/salon, casti si cd-uri cu povesti pentru copii, muzica pentru copii, muzica clasica sau pur si simplu muzica buna pentru copiii intre 0-18 ani cat si cd-uri cu continut educational.

acum 69 luni (19 Apr 2016)

O initiativa a unui om cu suflet mare, Oana Mindrut, va duce la dotarea tuturor saloanelor din spitalele de pediatrie din Cluj, cu audioteca. asociatia Life Education for All va dota fiecare salon de copii bolnavi cronici (afectiuni neuromotorii grave, afectiuni ale rinichilor care necesita dializa, diferite tipuri de cancer, TBC, afectiuni psihiatrice) din clinicile de pediatrie si spitalele clujene cu o audioteca: cate 1 audioplayer/salon, casti si cd-uri cu povesti pentru copii, muzica pentru copii, muzica clasica sau pur si simplu muzica buna pentru copiii intre 0-18 ani cat si cd-uri cu continut educational.

FOTO: Un colier care poate fi licitat pe pagina de facebook a campaniei

"Ideea acestei campanii ne-a venit gandindu- ne ce am putea face pe termen lung pentru a usura suferinta copiilor grav bolnavi din spitale. Si am ajuns la concluzia ca a folosi meloterapia in cazul copiilor nevoiti sa stea in spital, despartiti de familiile lor, cei cu boli grave suferind si de depresii este un proiect foarte util care va ajuta generatii intregi de copii", spune Oana Mindrut, presedintele Asociatiei Life Education for All. Aproximativ 35% dintre internarile anuale reprezinta copii bolnavi cronici care necesita spitalizare intre 1-6 luni de zile (cancer, TBC, boli de rinichi care necesita dializa, boli psihice). Citeste si:

+MOTIVUL SFASIETOR pentru care un tata s-a casatorit cu fetita lui de numai 16 ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro