Estetica uratului si Marian Munteanu

Estetica uratului si Marian Munteanu

Tapalaga, proaspat iesit de sub fustele lui Macovei si Udrea, ne anunta si el ca am fost salvati de la cataclism de presedintele Iohannis, care in ultimul minut s-a delimitat de MM. De ce CTP-ul, Tapalaga si ceilalti nu au fost la fel de vehementi cu astfel de fenomene, de ce doar Marian Munteanu este pericolul suprem ce se abate asupra natiei romane? Pana nu vom scoate discernamantul de la naftalina, nu vom putea face fata valului de ura si invidie, valului de impostori din media si mai ales valului de naivitate pe care fiecare dintre noi il are intr-un "cloud" ascuns si pe care guvernantii oportunisti incearca sa ni-l toarne in cap din cand in cand.

acum 44 luni (19 Apr 2016)

De la anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu, toata presa i-a sarit in cap. Ca de obicei, cel mai vehement, la fel ca in 1990, a fost CTP-ul (Cristian Tudor Popescu - n.n.).

Atunci a gasit el faina cu gust de heroina la PNTCD, acum i-a gasit lui MM (Marian Munteanu -n.n.) in ADN toate genele lui Codreanu si Sima (Horia! Tapalaga, proaspat iesit de sub fustele lui Macovei si Udrea, ne anunta si el ca am fost salvati de la cataclism de presedintele Iohannis, care in ultimul minut s-a delimitat de MM. Toti sunt tematori ca bucurestenii nu au capacitatea de a decide singuri daca MM este sau nu legionar, este sau nu anticomunist, este sau nu o barca de salvare intr-un marasm politic dambovitean care deja emana mirosuri pestilentiale. Ne-a adus generatia PRO, pe banii evazionati de Sarbu, la pachet cu tot ce era mai de prost gust in societatea romaneasca. Deci Teo si manelistii sai nu reprezentau vreun pericol, Capatos, inconjurat de tiitoarele gonflabile, nu e nici el un pericol, e doar divertisment de mahala. De ce CTP-ul, Tapalaga si ceilalti nu au fost la fel de vehementi cu astfel de fenomene, de ce doar Marian Munteanu este pericolul suprem ce se abate asupra natiei romane? Faptul ca Piedone candideaza la Sectorul 4, cand inca nu s-a uscat sangele mortilor de la "Colectiv" e mai putin periculos decat candidatura lui MM. Ca Negoita candideaza la Sectorul 3 dupa ce a vandut 1200 de case "pe persoana fizica" nu e periculos. Ca Vanghelie nu are nicio jena si ar candida si pentru primar la Venetia cu promisiunea ca asfalteaza tot nu e periculos. Ca Udrea a candidat la presedintie, desi nu poate scrie doua randuri corect decat imprumutand mana lui Cristoiu, iar nu e periculos. La ceilalti poporul va decide, la Marian Munteanu poporul nu are discernamant, e fascinat de privirea mesianica a liderului Pietei Universitatii. Pe de alta parte, MM, haituit si agresat verbal de toti, nu a inteles (inca) ca cea mai buna minciuna e adevarul. S-a intalnit de 100 de ori ... Citeste intreg articolul pe evz.ro