Magazin Lem's in ParkLake Bucuresti

Este de remarcat ca in aceasta perioada, mobila de living, dormitor si pachetele de scaune si mese, in special, pot fi achizitionate cu reduceri de pana la 50% in oricare magazin de mobila din reteaua Lem’s si, deasemenea, Lem’s ofera clientilor sai posibilitati de cumparare prin cr

acum 89 luni (15 Sep 2016)

Producatorul de mobila Lemet a deschis un nou magazin Lem’s in Bucuresti, in centrul comercial ParkLake. Magazinul deschis odata cu ParkLake are o suprafata de 1400 mp de showroom, iar investitia in amenajare se ridica la 2 milioane de lei. Avem nevoie de aceste spatii pentru a expune la standarde vizuale inalte toate colectiile de mobila Lem’s, extrem de diversificate, numeric si estetic" declara Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Noul magazin de mobila Lem’s ParkLake este amenajat la acelasi standard vizual si de calitate. Amenajarea magazinelor Lem’s permite vizitatorilor sa vada si sa incerce zeci de configuratii de mobilier pentru living, dormitor sau bucatarie, canapele, mese si scaune.

6 magazine noi deschise de Lem’s in 2016

Lem’s ParkLake este cel de-al 6-lea showroom al retelei de magazine de mobila deschis anul acesta.

Magazinul de mobila Lem’s ParkLake este si al 3-lea magazin Lem’s din Bucuresti, dupa cel de la galeriile Vulcan si cel din MegaMall. Dupa evolutia pozitiva a magazinului Lem’s Mega Mall, in care au intrat, de la deschidere, mii de vizitatori, Lem’s Parklake a venit firesc.

Reteaua de magazine de mobila Lem’s are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp si peste 75 de showroom-uri.

Este de remarcat ca in aceasta perioada, mobila de living, dormitor si pachetele de scaune si mese, in special, pot fi achizitionate cu reduceri de pana la 50% in oricare magazin de mobila din reteaua Lem’s si, deasemenea, Lem’s ofera clientilor sai posibilitati de cumparare prin cr ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro