VIDEO Motivul scandalos pentru care o mama s-a filmat in timp ce ii aplica baietelului ei de doi ani o bataie "rupta din rai"

VIDEO Motivul scandalos pentru care o mama s-a filmat in timp ce ii aplica baietelului ei de doi ani o bataie

Tatiana, mama in cauza, a si filmat durerosul eveniment, filmulet pe care l-a trimis ulterior familiei fostului partener de viata. Nefericitul incident a avut loc in orasul Rostov-On-Don din Sud-Vestul Rusiei si, potrivit presei locale, Tatiana era furioasa din pricina ca fusese parasita de sot, care ii ceruse si divortul.

acum 82 luni (14 Apr 2016)

Tatiana, mama in cauza, a si filmat durerosul eveniment, filmulet pe care l-a trimis ulterior familiei fostului partener de viata. Potrivit publicatiei Daily Mail, politia investigheaza in prezent cazul, dupa ce femeia si-a lovit baietelul, motivul fiind aparent acela de a-si pedepsi fostul sot pentru parasirea lor si a domiciliului conjugal.

Nefericitul incident a avut loc in orasul Rostov-On-Don din Sud-Vestul Rusiei si, potrivit presei locale, Tatiana era furioasa din pricina ca fusese parasita de sot, care ii ceruse si divortul. O ruda anonima, care pretinde ca ar fi primit inregistrarea, a declarat: "Isi santaja sotul cu aceste filmulete si i le trimitea surorii acestuia".

Medicii spun ca desi Sasha are urme vizibile pe corp cauzate de lovituri, nu se asteapta ca acesta sa ramana cu rani permanente. Familia copilului sustine insa ca este mai ingrijorata referitor la impactul psihologic pe care l-ar putea avea bataia. Membrii familiei au adaugat ca baietelul a devenit timid si ca refuza sa discute cu adultii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro