Victor Rebengiuc: Toata conducerea tarii e formata din semidocti, oameni fara pregatire. Asta ma enerveaza cel mai mult, comunismul si PSD-ul

"Va multumesc ca ati venit aici, nu stiu ce asteptati de la mine, pentru ca indemanarea mea nu este in a vorbi in public si de a exprima fel de fel de idei, ci sunt obisnuit sa joc pe scena, acolo ma pricep cat de cat, si in fata aparatului de filmat.

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Actorul Victor Rebengiuc a declarat, intr-o intalnire cu publicul, ca "Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire" si a sustinut, in acest context, ca "o sa mor tot in comunism!

"Asta ma enerveaza cel mai mult, comunismul si PSD-ul", a subliniat marele artist, citat de publicatia Metropolis.

"Va multumesc ca ati venit aici, nu stiu ce asteptati de la mine, pentru ca indemanarea mea nu este in a vorbi in public si de a exprima fel de fel de idei, ci sunt obisnuit sa joc pe scena, acolo ma pricep cat de cat, si in fata aparatului de filmat. Nenorocirea este ca sunt destul de batran si, de la o varsta destul de frageda, de pe la 13 ani, traiesc in comunism… Si nu-mi place asta. A existat o scurta perioada, de incercare de a uita comunismul si de a trece la lucruri mai placute, dar vad ca in ultima vreme, se insista sa ne intoarcem din nou in perioada comunista. Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte si mai stim ce se intampla in lume, nu sunt buni.

Pe de alta parte, actorul a prezentat si motivele care l-au determinat sa refuze sa joace in filmul "Morometii 2". Acum i-a coborat pe toti cu 30 de ani, deci baiatul care-l joaca pe Nicolae are vreo 18 ani. Si am zis ca de ce sa ma expun ridicolului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro