PARODIE Ultimul episod "Top Gear" cu Jeremy Clarkson, devenit viral pe internet: "Sunt un idiot violent"

Jeremy Clarkson: "Nu m-am putut abtine sa nu lovesc producatorul" Fanii dornici sa vada o ultima aparitie a lui Jeremy Clarkson in emisiunea "Top Gear" au obtinut implinirea dorintei dupa ce un clip in care celebrul prezentator "isi recunoaste vina" a devenit viral pe platforma Youtube. Potrivit "Daily Mail", BBC va avea pierderi estimate la 67 de milioane de lire sterline odata cu renuntarea la Jeremy Clarkson, "Top Gear" fiind unul dintre cele mai de succes programe ale radiodifuzorului public britanic si unul dintre cele mai vandute show-uri ale acestuia la nivel international.

acum 45 luni (29 Mar 2015)

Jeremy Clarkson: "Nu m-am putut abtine sa nu lovesc producatorul"

Fanii dornici sa vada o ultima aparitie a lui Jeremy Clarkson in emisiunea "Top Gear" au obtinut implinirea dorintei dupa ce un clip in care celebrul prezentator "isi recunoaste vina" a devenit viral pe platforma Youtube. In videoclipul cu o durata de 52 de secunde, intitulat "The Last Ever Top Gear/Cel din urma Top Gear", Clarkson explica motivul care a dus la concedierea sa recenta de la BBC.

Parodia realizata de utilizatorul Jon Harvey poate parea o pledoarie in favoarea adevarului din spatele scandalului care il inconjoara pe Jeremy Clarkson, dar, in fapt, este un montaj cu replici ale acestuia din mai multe emisiuni "Top Gear" prin care isi recunoaste vina asupra celor intamplate.

Jeremy Clarkson a fost suspendat pe 10 martie de la carma emisiunii "Top Gear", dupa ce a fost acuzat ca l-a lovit cu pumnul pe Oisin Tymon, un membru al echipei de productie. Imediat dupa acest episod, un tanc a dus la sediul BBC o petitie semnata de peste un milion de oameni prin care se solicita revenirea lui Jeremy Clarkson pe micile ecrane. Am facut acest lucru doar dupa o analiza foarte atenta a faptelor si dupa o intrevedere atat cu Jeremy Clarkson, cat si cu Oisin Tymon. Nu poate exista o regula pentru cineva si o alta pentru altcineva, dictata de rang sau de considerente comerciale", a declarat Tony Hall, directorul general al BBC, la momentul concedierii lui Clarkson.

In urma anchetei interne derulate de BBC s-a ajuns la concluzia ca Jeremy Clarkson a fost implicat intr-o confruntare fizica cu respectivul producator, dupa aproximativ 20 de minute in care cei doi s-au certat. Altercatia s-ar fi iscat dupa ce starul britanic ar fi fost informat, dupa o zi de filmare, ca nu poate sa manance friptura si cartofi prajiti, din cauza ca bucataria hotelului in care era cazata echipa era inchisa. Clarson a primit o propunere din RusiaCiteste intreg articolul pe adevarul.ro