Mesajul elevilor de la scoala unde a invatat numarul 1 mondial: "#1 Bravo, Simona Halep ! Suntem mandri !"

Mesajul elevilor de la scoala unde a invatat numarul 1 mondial:

Elevii Scolii Gimnaziale numarul 30 "Gheorghe Titeica" din Constanta au tinut sa o felicite intr-un mod aparte pe Simona Halep pentru performanta de a fi numarul 1 mondial la tenis. Am invatat sa pierdem cu zambetul pe buze, cu demnitate si sa castigam cu lacrimi in ochi, cu la fel de multa demnitate!

acum 9 luni (12 Oct 2017)

Elevii Scolii Gimnaziale numarul 30 "Gheorghe Titeica" din Constanta au tinut sa o felicite intr-un mod aparte pe Simona Halep pentru performanta de a fi numarul 1 mondial la tenis.

Peste 400 de elevi din programul de dupa-amiaza s-au adunat joi, 12 octombrie, in curtea scolii si au format, stand unul langa altul, o racheta de tenis si tricolorul Romaniei.

"Este un exemplu de ambitie si de motivatie pentru toata lumea aceasta sportiva minunata. A pornit de la zero si a ajuns sa fie cea mai buna in domeniul ei. Copiii trebuie sa stie acest lucru si sa isi doreasca sa fie si ei cei mai buni in ceea ce fac. Ca este vorba despre vreo materie scolara sau despre un sport, despre calculatoare sau despre dans, despre gatit sau despre ...coafat, important este sa fim buni, foarte buni si sa fim fericiti.", declara directorul adjunct al Scolii "Gheorghe Titeica", Cici-Corina Vlad. Am invatat sa nu renuntam niciodata la visul nostru, oricat de greu ne-ar fi si oricat de multe ar fi infrangerile care preced realizarea visului! Am invatat sa ne ridicam atunci cand cadem si sa o pornim din nou la drum! Am invatat ca numai avand alaturi oameni dragi pe care sa ii iubim si sa ii respectam putem reusi. Am invatat sa pierdem cu zambetul pe buze, cu demnitate si sa castigam cu lacrimi in ochi, cu la fel de multa demnitate!

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro