Zvon la Hollywood: Robert Downey Jr. va juca rolul Leonardo da Vinci in filmul "Assassin's Creed"

Starul american a impresionat publicul si criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Nascuti asasini", "The Outsider", "Saruturi si focuri de arma/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte buna si noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele doua pelicule din seria "Sherlock Holmes" si filmul SF "Razbunatorii/ The Avengers".

acum 111 luni (15 Sep 2014)

l-ar putea interpreta pe Leonardo da Vinci in filmul "Assassin's Creed" - o adaptare cinematografica a francizei de jocuri video cu acelasi titlu -, potrivit unor zvonuri aparute in presa internationala, informeaza Mediafax. De asemenea, Justin Kurzel este, probabil, in continuare implicat in proiect in calitate de regizor.

Filmul "Assassin's Creed", o adaptare cinematografica a francizei de jocuri video cu acelasi titlu, este programat sa fie lansat pe 22 mai 2016. este considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si a primit doua nominalizari la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", in 1992, si pentru cel secundar din "Furtuna tropicala" in 2009. Starul american a impresionat publicul si criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Nascuti asasini", "The Outsider", "Saruturi si focuri de arma/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte buna si noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele doua pelicule din seria "Sherlock Holmes" si filmul SF "Razbunatorii/ The Avengers". ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro