Zugravul fara o mana din Aiud selectat sa alerge la cel mai dur ultramaraton din lume

Zugravul fara o mana din Aiud selectat sa alerge la cel mai dur ultramaraton din lume

Taxa de inscriere este de 3.100 de lire, iar pe langa aceasta ar mai avea nevoie de o sanie speciala, de echipamente, bilete de avion si cazare. De ce este considerata prima tentativa serioasa de intarire a apararii pentru capitala Transilvaniei Ramasitele partizanului Ioan Andresel, descoperite si deshumate de arheologi in Apuseni, la peste 1.200 de metri altitudine Vocabularul inventat de soferi pentru a-si anunta de prezenta politiei.

acum 60 luni (2 Oct 2017)

Competitia Arctic Ultra 6633 este considerata cea mai dura din lume, fiind castigata de doua ori de sportivul roman Tibieriu Useriu.

Este zugrav si stie sa faca cam orice tine de amenajari interioare. Intre antrenamentele sustinute si munca grea, Levi, cum ii spun prietenii, viseaza sa faca istorie, adica sa fie primul sportiv cu handicap fizic, care participa la cea mai dura competitie din lume. Pentru a putea concura acesta are nevoie de aproximativ 20.000 de euro, bani care ar acoperi taxa de participare, sania, echipamentele, biletele de avion si cazarea. "Te-as purta in suflet, cand as alerga la temperaturi de -50?C", spune Levente Polgar din Aiud, pe care doar banii il despart (deocamdata) de visul vietii lui. "Am fost cinstit de organizatori Ultra Artic 6633, am trimis mail in care am detaliat situatia mea, am detaliat competitiile la care am participat, au analizat extrem de atent solicitarea venita din partea mea. Ma focusez sa gasesc sponsor pentru aceasta cursa: taxa, echipament, avion, telefon prin satelit, alimente (specifice), cazare", a scris Polgar Levente, pe pagina sa de Facebook. Cursa Arctic Ultra 6633 este considerata de multi ca fiind cea mai dificila, cea mai rece si cea mai crancena ultra-distractie de pe planeta. Taxa de inscriere este de 3.100 de lire, iar pe langa aceasta ar mai avea nevoie de o sanie speciala, de echipamente, bilete de avion si cazare. "Voi incerca sa merg acolo, unde diferenta dintre viata si moarte e infima, unde doar sufletul si puterea interioara a omului il poate face sa devina un invingator si sa termine cursa din "iadul alb". Partea cea mai grea pentru mine va fi in perioada care urmeaza, pana la sfarsitul lunii octombrie trebuie sa respect termenul limita si sa achit 3150 ? Cine poate sa il ajute o poate face depunand bani in conturile de la Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0329751501 (RON) si RO71BTRLEURCRT0329751501 (EUR),,Cod SWIFT: BTRLRO22ABI, deschise pe numele Polgar Levente Ioan. In 2015, a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro