Zsa Zsa Gabor: Joan Rivers merita sa moara

Zsa Zsa Gabor, in varsta de 97 de ani, s-ar fi amuzat atunci cand a aflat ca prezentatoarea emisiunii "Fashion Police" a murit, la inceputul lunii septembrie, la varsta de 81 de ani. Cunoscuta pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, si din "Stigmatul raului/Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebra mai ales pentru coafurile si tinutele ei spectaculoase, dar si pentru cele noua casatorii ale sale.

acum 72 luni (26 Sep 2014)

Zsa Zsa Gabor, in varsta de 97 de ani, s-ar fi amuzat atunci cand a aflat ca prezentatoarea emisiunii "Fashion Police" a murit, la inceputul lunii septembrie, la varsta de 81 de ani.

Sotul actritei Zsa Zsa Gabor, Frederic von Anhalt, a dezvaluit pentru tabloidul american National Enquirer: "Zsa Zsa se uita la televizor atunci cand au aparut stirile despre moartea lui Joan, iar ea m-a intrebat ce se intampla.

In anii '60, Joan Rivers obisnuia sa creeze glume pentru Zsa Zsa Gabor, insa apoi, de-a lungul anilor, a inceput sa faca din actrita de origine maghiara tinta preferata a ironiilor sale.

"Zsa Zsa a facut atat de multe operatii estetice incat atunci cand a lesinat ieri nimeni nu a stiut daca trebuie sa o duca la spital sau la fabrica Tupperware", a glumit celebra prezentatoare TV . A devenit cunoscuta in anii 1960, printre vedetele alaturi de care a lucrat pe scena cluburilor de comedie din New York aflandu-se nume ca Bill Cosby, Richard Pryor, Woody Allen si George Carlin, despre care Rivers a spus ca nu s-a simtit niciodata ca si cum ar fi fost parte a "clicii lor".

Stilul ei direct, acid si autoironic a fost apreciat si a atras multi fani, dar si recunoasterea meritelor de catre industrie, iar in ultimii ani a devenit un acid critic de moda, cu comentarii adeseori savuroase despre tinutele vestimentare ale vedetelor de la Hollywood.

Zsa Zsa Gabor s-a confruntat in ultimii ani cu tot mai multe probleme de sanatate si a fost de mai multe ori spitalizata dupa ce si-a fracturat soldul, cazand din pat, in iulie 2010, incercand sa raspunda la telefon. Zsa Zsa Gabor a suportat si o operatie de reconstructie a articulatiei soldului, in iulie 2010.

Zsa Zsa Gabor este ultima supravietuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale caror cariere au stralucit in industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnata Miss Ungaria in 1936, s-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro