Zoltan Teszari va ramane in continuare "milionarul fara chip". Inalta Curte a respins cererea de audiere a acestuia in Dosarul RCS&RDS

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri cererea lui Sorin Alexandrescu de audiere a patronului RCS&RDS, Zoltan Teszari, in dosarul in care fostul director al Antena Group este acuzat de santaj. De asemenea, instanta a decis respingerea cererii de emitere a unei adrese catre Directia Nationala Anticoruptie "in vederea comunicarii daca folosit de catre persoana vatamata Bendei Ioan, dupa intrarea in posesia acestuia, a intrat sub incidenta unui mandat de supraveghere, formulata de aparatorul ales al apelantului intimat inculpat Alexandrescu George Sorin.

acum 86 luni (10 May 2017)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri cererea lui Sorin Alexandrescu de audiere a patronului RCS&RDS, Zoltan Teszari, in dosarul in care fostul director al Antena Group este acuzat de santaj.

"Admite proba cu inscrisuri, constand in convorbirile transcrise si depuse la dosarul cauzei de catre aparatorul ales al inculpatului Alexandrescu George Sorin, in sustinerea celor doua teze probatorii, respectiv teza "Provocarii" si teza "Constatarii unei temeri", inserate la punctele 1 si 2 din cererea de suplimentare a probatoriului si constata administrata aceasta proba", se arata in decizia instantei. Judecatorii au respins cererea lui Sorin Alexandrescu de emitere "a unei adrese catre Directia Nationala Anticoruptie Sectia I in vederea comunicarii modului in care s-au solicitat la ANAF documentele in baza carora Directia Nationala Anticoruptie a cerut adjunctului Sefului Garzii Financiare, Carbunaru Gabriel Valentin, in luna mai 2013, formulata de aparatorul ales al apelantului intimat inculpat Alexandrescu George Sorin.

De asemenea, instanta a decis respingerea cererii de emitere a unei adrese catre Directia Nationala Anticoruptie "in vederea comunicarii daca folosit de catre persoana vatamata Bendei Ioan, dupa intrarea in posesia acestuia, a intrat sub incidenta unui mandat de supraveghere, formulata de aparatorul ales al apelantului intimat inculpat Alexandrescu George Sorin. Respinge solicitarea de inaintare a listing-ului convorbirilor de pe acest telefon, formulata de aparatorul ales al apelantului intimat inculpat Alexandrescu George Sorin. Respinge solicitarea incuviintarii depunerii la dosarul cauzei a inscrisurilor prin care se arata faptul ca litigiile ANTENA GROUP - RCS-RDS au fost asistate juridic de societatea PeliFilip, formulata de aparatorul ales al apelantului intimat inculpat Alexandrescu George Sorin".

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, si fiica sa Camelia au fost trimisi in judecata pe 1 octombr... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro