Zodii favorizate de Paste: nativii pentru care se anunta o perioada implinita

Zodii favorizate de Paste: nativii pentru care se anunta o perioada implinita

Zodii favorizate de Paste: Taurii, vesti bune pentru relatia de cuplu Chiar daca in cazul nativilor din Taur spiritul lor practic va umbri romantismul la care spera persoana iubita, relatia de cuplu va avea parte de o relansare emotionala si de o apropiere mult sperata.

acum 66 luni (28 Mar 2015)

Zodii favorizate de Paste: Taurii, vesti bune pentru relatia de cuplu

Chiar daca in cazul nativilor din Taur spiritul lor practic va umbri romantismul la care spera persoana iubita, relatia de cuplu va avea parte de o relansare emotionala si de o apropiere mult sperata.

Zodii favorizate de Paste: Gemeni

Nevoia Gemenilor de serenitate si de stabilitate devin mai puternice in aceasta perioada. Dorinta de a sta in preajma familiei se va dovedi mai mare decat cea de a petrece timp cu prietenii.

Zodii favorizate de Paste: Rac

Daca nu aveti chef de surprize, ci sperati sa va puteti odihni linistit, atunci aveti toate motivele ca sa fiti multumit.

Zodii favorizate de Paste: Scorpionii isi fac noi prieteni

Nativii din Scorpion vor fi practici si seriosi in aceasta perioada, atitudine care ar putea sa le inlesneasca descoperirea unor prieteni potriviti atat ca temperament, cat si ca principii de viata.

Zodii favorizate de Paste: Capricorn

Este o perioada perfecta pentru a pune in practica planuri de vacanta sau de petrecere a timpului liber planificate de ceva timp. Este posibil sa cautati compania prietenilor care conteaza cu adevarat pentru dumneavoastra, in timp ce veti ignora opiniile care nu vor fi exprimate intr-o maniera suficient de autoritara, considera astrologii gothoroscope.com.

Zodii favorizate de Paste: Varsator

Nativii din Varsator vor gasi timpul necesar pentru a pune ordine intr-o multitudine de probleme marunte cu care nu sunt familiarizati. Zodii favorizate de Paste: Pestii iau decizii serioase

Pestii ar trebui sa ia decizii, mai ales cele pe termen lung, dupa o analiza riguroasa. In cazul nativilor care se afla in relatii de cuplu stabile, care au trecut testul timpului, dar si alte incercari, se accentueaza nevoia de o... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro