Zodii facute pentru afaceri: nativii cu potential de antreprenori sau functii de conducere

Zodii facute pentru afaceri: nativii cu potential de antreprenori sau functii de conducere

Gemenii sunt optimisti, plini de energie si ar trebui sa fie incurajati sa se exprime liber, nu sa fie ingraditi de reguli. Sunt ideali pentru posturi de conducere in domeniul bursei de valori si ar fi buni si ca arhitecti. Neinfricat, plin de inspiratie si independent, Leul are cele mai mari sanse sa ajunga pe o functie de conducere intr-o companie de succes, cu profituri uriase.

acum 108 luni (8 Jun 2015)

Zodii facute pentru afaceri: Berbecul, un antreprenor iscusit Berbecul este puternic, ambitios, entuziast si foarte competitiv. Curajul si impulsivitatea lui il transforma uneori intr-un erou, potrivit pentru o slujba de pompier sau politist, insa puterea lui de convingere il recomanda ca un angajat excelent in domeniul publicitatii sau al relatiilor publice. Ar fi un antreprenor grozav, asa ca ar putea oricand sa incerce sa isi lanseze propria afacere, dar ar putea avea o cariera de succes si in domeniul militar, politic sau televiziune. Zodii facute pentru afaceri: Gemenii, asi la bursa de valori Gemenii sunt foarte fericiti atunci cand sunt stimulati intelectual, asa ca li se potrivesc mediile agitate, in care nu au timp sa stea degeaba. Nu ar rezista niciodata intr-un loc de munca monoton, asa ca li se potrivesc perfect domeniile care implica plecari in strainatate sau cele in care li se ofera ocazia sa socializeze. Gemenii sunt optimisti, plini de energie si ar trebui sa fie incurajati sa se exprime liber, nu sa fie ingraditi de reguli. Sunt ideali pentru posturi de conducere in domeniul bursei de valori si ar fi buni si ca arhitecti.

Zodii facute pentru afaceri: Racul gaseste cele mai bune solutii Persoanele nascute sub semnul Racului sunt foarte sensibile si se descurca, de obicei, foarte bine pe posturi care presupun atentie si grija pentru detalii. Acest nativ este cel mai bun la a da sfaturi, la efectuarea mai multor sarcini deodata si este foarte protector, motiv pentru care s-ar descurca de minune pe un post de director executiv. Neinfricat, plin de inspiratie si independent, Leul are cele mai mari sanse sa ajunga pe o functie de conducere intr-o companie de succes, cu profituri uriase. S-ar descurca de minune pe un post de director executiv, in imobiliare, in politica, vanzari sau in domeniul modei.

Zodii facute pentru afaceri: Capricornul are nevoie de provocari Capricornii sunt foarte ambitiosi si au nevoie sa primeasca tot timpul provoca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro