Ziua si gafa lui Liviu Pop. Profesor de Matematica la baza, ministrul a aratat ca sta prost si la capitolul Aritmetica

Ziua si gafa lui Liviu Pop. Profesor de Matematica la baza, ministrul a aratat ca sta prost si la capitolul Aritmetica

"Trebuie remarcat ca numarul somerilor a scazut constant, in fiecare luna de guvernare PSD - ALDE, ceea ce descrie o tendinta sanatoasa si de durata, care s-a mai manifestat in nicio guvernare precedenta" - este prima greseala din postarea de pe Facebook a ministrului Educatiei "Este evident ca politica actualei guvernari, de marire a salariului minim si a salariilor bugetarilor, vor determina si o marire a salariilor din domeniul privat", este greseala cu numarul 2.

acum 68 luni (5 Oct 2017)

Atunci ati intrat in clasa I", a spus Liviu Pop, potrivit Ziarul de Iasi, citat de digi 24.

Inventarul gafelor lui Pop din ultimele zile

Marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, Liviu Pop nu stiut sa raspunda cat la suta din PIB-ul Romaniei este alocat pentru Educatie. "Trebuie remarcat ca numarul somerilor a scazut constant, in fiecare luna de guvernare PSD - ALDE, ceea ce descrie o tendinta sanatoasa si de durata, care s-a mai manifestat in nicio guvernare precedenta" - este prima greseala din postarea de pe Facebook a ministrului Educatiei

"Este evident ca politica actualei guvernari, de marire a salariului minim si a salariilor bugetarilor, vor determina si o marire a salariilor din domeniul privat", este greseala cu numarul 2.

Luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar organizata la Universitatea "Al. Cuza" din Iasi, Liviu Pop a facut o alta gafa de exprimare: "Fiecare copil merita un viitor.

In plenul Senatului, cand a fost depusa motiunea de cenzura pe Educatie, oficialul a spus ca "greselile se pot corecta, erorile nu". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro