ZIUA EUROPEI, sarbatorita de 10 ambasade in statiile de METROU din capitala

ZIUA EUROPEI, sarbatorita de 10 ambasade in statiile de METROU din capitala

Sunt amenajate urmatoarele statii de metrou, potrivit specificului fiecareia dintre tarile de mai jos: Piata Unirii 1 - Romania, Crangasi - Austria, Piata Victoriei 1 - Croatia, Eroilor-Opera - Finlanda, Piata Romana - Germania, Piata Unirii 2 - Irlanda, Piata Universitatii - Italia, Piata Victoriei 2 - Lituania, Gara de Nord - Malta, Pipera - Olanda, Titan - Slovenia Ambasada Germaniei, la Metro Europe Ambasada Germaniei participa la manifestarea "MetroEurope", unde vor fi prezente si biroul de informatii al Serviciului German pentru Schimburi Academice, precum si Scoala Germana.

acum 51 luni (9 May 2016)

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, alaturi de 11 ambasade si institute culturale reprezentand state membre ale Uniunii Europene, invita publicul sa sarbatoreasca Ziua Europei si in acest an, in cele mai importante statii de metrou. El beneficiaza de sustinerea Metrorex si este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret, informeaza un comunicat al Reprezentantei UE la Bucuresti, remis EVZ.

Fara a incomoda accesul trecatorilor, 11 statii de metrou vor fi amenajate si semnalizate cu insemne ale statelor membre UE, care vor derula actiuni speciale pentru calatori sau cei care vor dori sa se afle intr-o statie de metrou, special pentru acest eveniment.

Intre acestea se numara: expozitii, oferirea de materiale informative privind cultura si traditiile unor tari europene, recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de strada, tombole etc.

Sunt amenajate urmatoarele statii de metrou, potrivit specificului fiecareia dintre tarile de mai jos:

Piata Unirii 1 - Romania,

Crangasi - Austria,

Piata Victoriei 1 - Croatia,

Eroilor-Opera - Finlanda,

Piata Romana - Germania,

Piata Unirii 2 - Irlanda,

Piata Universitatii - Italia,

Piata Victoriei 2 - Lituania,

Gara de Nord - Malta,

Pipera - Olanda,

Titan - Slovenia

Ambasada Germaniei, la Metro Europe

Ambasada Germaniei participa la manifestarea "MetroEurope", unde vor fi prezente si biroul de informatii al Serviciului German pentru Schimburi Academice, precum si Scoala Germana. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro