Ziua broker pe piata de capital, seara artista desavarsita. Povestea bistritencei care face picturi superbe pe haine

Ziua broker pe piata de capital, seara artista desavarsita. Povestea bistritencei care face picturi superbe pe haine

Roxana Avram Grosan, o mamica de aproape 36 de ani din Bistrita ne intampina intr-o rochie neagra pictata. Pentru o pictura, Roxana cere intre 35 de lei si 100 de lei, in functie de complexitate si numarul de personaje prezente. Va mai recomandam: Cum reuseste o fosta profesoara sa "ne pacaleasca" ochiul cu flori din pasta de zahar care seamana izbitor cu cele din gradina Cine vede florile realizate de Marinela Muresan, o fosta profesoara din Beclean, este tentat sa jure ca in fata ochilor are exemplare proaspat culese din gradina sau de pe camp.

acum 99 luni (6 Mar 2016)

Roxana Avram Grosan, o mamica de aproape 36 de ani din Bistrita ne intampina intr-o rochie neagra pictata. In spatele acestei opere de arta se afla chiar ea, dupa ce in 2011 s-a reintors la o veche pasiune: pictura. Roxana a urmat Liceul de Arte Plastice, iar dupa a continuat cu studii economice, pentru ca in acea perioada era destul de greu sa ai o viata decenta si confortabila financiar artist fiind. Roxana este broker pe piata de capital si colaboreaza cu o sala de sport pe partea de marketing si promovare. Timpul liber il dedica pasiunii sale care a si trimis-o la Liceul de Arte Plastice: "M-am angajat si au trecut ani de zile in care nu m-am atins de pensula. Aveam copiii deja si isi doreau hainite cu anumite personaje de desene animate pe care nu le gaseam niciunde. Primii care s-au bucurat de talentul Roxanei au fost tocmai copiii sai, urmati fiind de prieteni.

Incet, incet, in urma unei prezentari de moda, Roxana a inceput sa picteze si haine pentru femei. Motivul pentru care si-a indreptat atentia spre pictura pe haine, din care isi suplimenteaza veniturile, este faptul ca un tricou pictat este ca o expozitie...permanenta si dinamica. "Un tablouas il faci, il pui in casa si il admira cine iti calca pragul doar, un tricou il poti purta pe strada si il vede toata lumea, nu doar cel care-ti intra in casa. Ei bine, o pictura nu doar ca schimba total acea haina, ci iti arata si o parte din personalitate si din pasiuni. "Femeile merg mult pe pasiunile pe care le au, daca le plac animalele aleg pisici de exemplu, daca le plac florile aleg flori, oricum personalizate, cu elemente care inseamna ceva pentru acea persoana. Activitatea Roxanei a devenit populara cu ajutorul retelelor de socializare, dar si a "expunerii" pe strada. Avand in vedere faptul ca petrece si cate trei ore la un tricou o intrebam cand mai are timp de familie si de job-ul ei de zi cu zi. Daca valorifici fiecare moment, e okey, le poti face pe toate", precizeaza bistriteanca, aceasta recun... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro