Zeii vor dreptate in "Urzeala tronurilor": noul trailer al sezonului cinci dezvaluie scene violente de lupta si o Daenerys hotarata sa-si striveasca dusmanii

Zeii vor dreptate in

Noul sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" va debuta la HBO pe 12 aprilie, iar producatorii au lansat deja al doilea trailer, in care scenele de lupta, mortile violente si nuditatea nu lipsesc. Filmarea de aproape doua minute ii prezinta pe Jon Snow si pe Wildlings, o Sansa ingrijorata, pe Daenerys afirmand ca este "o printesa, nu un macelar", pe Jaime luptand si pe dragoni in actiune.

acum 108 luni (11 Mar 2015)

Noul sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" va debuta la HBO pe 12 aprilie, iar producatorii au lansat deja al doilea trailer, in care scenele de lupta, mortile violente si nuditatea nu lipsesc. Filmarea de aproape doua minute ii prezinta pe Jon Snow si pe Wildlings, o Sansa ingrijorata, pe Daenerys afirmand ca este "o printesa, nu un macelar", pe Jaime luptand si pe dragoni in actiune. Unul deasupra celuilalt si se invart, strivind pe cei aflati la pamant.

De asemenea, echipa din spatele celui mai de succes serial al momentului a facut publice numele si rezumatele primelor trei episoade. Astfel, noul sezon incepe cu un vid de putere pe care protagonistii din Westeros si Essos vor sa-l acopere. La Castelul Negru, Jon Snow se lupta sa echilibreze cerintele Rondului de Noapte cu cele ale noilor veniti, mai exact Stannis Baratheon, care se proclama conducatorul regatului Westeros, scrie hbo.ro. Intre timp, Cersei lupta pentru a ramane la putere in Debarcaderul Regelui, in timp ce membrii familiei Tyrell si aparitia unui grup religios condus de enigmaticul High Sparow au acelasi scop, iar Jaime porneste intr-o misiune secreta. "Game of Thrones": Rezumatul primelor trei episoade Episodul 1, "The Wars to Come/ Razboaiele ce vor veni": Cersei si Jaime se adapteaza unei lumi in care tatal lor, Tywin Lannister, nu mai exista. Pod si Brienne intampina probleme pe drumul lor. Stannis il ispiteste pe Jon Snow, iar un consilier o ispiteste pe Daenerys.

Violenta si mortile (de cele mai multe ori socante) sunt ceva obisnuit pentru fanii "Game of Thrones", insa in sezonul cinci vor fi omorate personaje care inca traiesc in cartile scrise de George R.R. Astfel, noile episoade ii vor surprinde pana si pe cei care stiu pe de rost volumele din seria "Cantec de gheata si foc/A Song of Ice and Fire", care stau la baza productiei HBO.

Intr-un interviu recent, actrita Sophie Turner, care o interpreteaza pe Sansa Stark, a ma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro