Zegrean: Verificam toate contestatiile la candidaturi. Nu-mi amintesc ca vreuna sa fi fost admisa

Zegrean: Verificam toate contestatiile la candidaturi. Nu-mi amintesc ca vreuna sa fi fost admisa

370/2004 pentru alegerea presedintelui Romaniei, CC solutioneaza astfel de contestatii in termen de cel mult doua zile de la inregistrarea lor.

acum 96 luni (21 Sep 2014)

Zegrean a explicat ca o contestatie de acest fel inaintata CC trebuie dezbatuta chiar daca in ea nu sunt reclamate aspecte ce tin de prevederile legale privind candidatura pentru Cotroceni.

Presedintele CC a mai spus ca la judecarea celor doua contestatii fata de candidatura lui Ponta vor participa "sase-sapte" dintre cei noua membri ai plenului CC, in conditiile in care, potrivit lui Zegrean, doi dintre acestia sunt plecati in strainatate.

Cele doua contestatii au fost depuse, sambata seara, de "doua persoane fizice, in nume propriu", au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. 370/2004 pentru alegerea presedintelui Romaniei, CC solutioneaza astfel de contestatii in termen de cel mult doua zile de la inregistrarea lor.

Presedintele PSD, Victor Ponta, si-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, dosarul de inregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidentiale. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro