Zegrean acuza Parlamentul: Sa-i batem cu bata? 14.000 de legi nepuse in acord cu deciziile CCR

Zegrean acuza Parlamentul: Sa-i batem cu bata? 14.000 de legi nepuse in acord cu deciziile CCR

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat ca sunt 14.000 de legi pe care Parlamentul nu le-a pus in acord cu deciziile Curtii Constitutionale. Nu au facut nimic nici pana in ziua de astazi'', a afirmat Zegrean, intrebat ce este de facut cu legile care au fost declarate neconstitutionale de CCR, potrivit Mediafax.

acum 43 luni (5 May 2016)

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat ca sunt 14.000 de legi pe care Parlamentul nu le-a pus in acord cu deciziile Curtii Constitutionale.

''Sa luam o bata sa ii batem cu bata. Noi tinem o evidenta pe site-ul Curtii, unde toata lumea poate sa vada care legi au fost declarate neconstitutionale, ce s-a intamplat cu ele. Nu au facut nimic nici pana in ziua de astazi'', a afirmat Zegrean, intrebat ce este de facut cu legile care au fost declarate neconstitutionale de CCR, potrivit Mediafax.

El a precizat ca sunt peste 14.000 de legi in vigoare care nu au fost puse in acord cu deciziile CCR.

''Noianul acesta de legi (necorelate cu deciziile CCR-n.r.), peste 14.000 de legi in vigoare, greu sa mai fie corelate.

Ordonanta 55 privind migratia alesilor locali, emisa inaintea alegerilor prezidentiale din 2014, a fost declarata neconstitutionala dar Parlamentul nu a pus-o nici pana astazi in acord cu decizia Curtii.

+PNL i-a propus lui Dacian Ciolos sa se sinucida de trei ori. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro