Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Cote foarte ridicate ale stratului de zapada se inregistreaza la Paltinis - 82 de centimetri, Varful Ceahlau - 67 de centimetri, Intorsura Buzaului - 65 de centimetri, potrivit Realitatea.net. VASLUI Peste 70 de persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost surprinse in autoturismele blocate de troienele de zapada formate pe DN 24 B, intre Albita si localitatea Rasesti, fiind scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore. Ministerul de Interne: Romania afectata grav de ninsori si de viscol In judetul Braila, 59 de localitati nu au apa, iar in alte 43 de localitati este intrerupta furnizarea energiei electrice. De exemplu, in cele trei judete care s-au aflat sub Cod Rosu, in cursul zilei de luni, s-a actionat cu peste 900 de forte si 180 de mijloace de interventie din partea Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, insemnand autocamioane, TAB-uri, senilate.

acum 76 luni (30 Dec 2014)

Cote foarte ridicate ale stratului de zapada se inregistreaza la Paltinis - 82 de centimetri, Varful Ceahlau - 67 de centimetri, Intorsura Buzaului - 65 de centimetri, potrivit Realitatea.net. Potrivit secretarului de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, femeia a fost initial dusa cu o ambulanta la spital, insa sarcina acesteia era complicata, motiv pentru care a fost nevoie de interventia elicopterului. "Este vorba despre o gravida care a fost dusa la un spital din Podul Turcului, dar fiind o sarcina complicata, ea a fost dusa la un spital de urgenta. Am vobit cu colegii de la Aviatie care mi-au spus ca se poate zbura, iar din dispozitia vicepremierului aceasta poate fi dusa de la Podu Turcului la spitalul din Bacau", a declarat Arafat. VASLUI Peste 70 de persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost surprinse in autoturismele blocate de troienele de zapada formate pe DN 24 B, intre Albita si localitatea Rasesti, fiind scoase din nameti dupa mai bine de cinci ore. Din cauza troinelelor, nu exista nicio posibilitate de a se ajunge la cei doi pacienti pe cale terestra. IASI

Conditiile meteo proaste au determinat blocarea a zeci de kilometri de drumuri pe raza judetului Iasi.

GALATI

Primarul municipiului Galati, Marius Stan, i-a convocat astazi, in sedinta de urgenta, pe responsabilii firmelor de deszapezire, care au contract cu municipalitatea. Primarul Marius Stan le-a comunicat acestora ca este nemultumit de calitatea serviciilor prestate in cursul noptii care a trecut, cand vremea a permis interventia in forta pentru curatarea strazilor de zapada.

Utilaj de deszapezire pe strazile Galatiului

CONSTANTA

Circulatia rutiera pe autostrada A2 km 64 + 000 - km 143+000 (Lehliu - Fetesti) pentru toate categoriile de autovehicule a fost redeschisa din cursul diminetii de 30 decembrie.

BUCURESTI

Primaria Sectorului 6 a interveni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro