ZECI de PERCHEZITII, in Bucuresti si alte cinci judete. Consiliul Judetean Vaslui este SCOTOCIT de procurorii DNA: "Era si timpul sa ajunga DNA-ul si la noi in judet"

ZECI de PERCHEZITII, in Bucuresti si alte cinci judete. Consiliul Judetean Vaslui este SCOTOCIT de procurorii DNA:

Procurorii DNA fac perchezitii la Consiliul judetean Vaslui si la peste 60 de adrese din Capitala si alte judete. Potrivit Agerpres, vizat de perchezitiile anchetatorilor ar fi si Centrul de Afaceri Vaslui, unde fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, detine functia de director.

acum 102 luni (8 Sep 2015)

Procurorii DNA fac perchezitii la Consiliul judetean Vaslui si la peste 60 de adrese din Capitala si alte judete. La Vaslui, zeci de persoane s-au adunat inca de dimineata in fata sediului Consiliului Judetean si spun ca astfel de controale erau necesare. "Sunt de 20 de ani la conducerea judetului si nu i-a intrebat nimeni nimic. Era si timpul sa ajunga DNA-ul si la noi in judet", a spus unul din oamenii de la Vaslui care au venit sa vada cu ochii lor ce se intampla la sediul Consiliului Judetean. Vizat de ancheta ar fi presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, fostul primar al municipiului Barlad, Constantin Constantinescu, dar si primarul din Husi, Ioan Ciupilan. De asemenea, vizat de perchezitiile anchetatorilor ar fi si centrul de afaceri. Fiul presedintelui CJ Vaslui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, detine functia de director al Centrului de Afaceri Vaslui, transmite Agerpres. Potrivit Agerpres, vizat de perchezitiile anchetatorilor ar fi si Centrul de Afaceri Vaslui, unde fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, detine functia de director. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro