Zeci de clienti ai unui dealer Suzuki acuza o mega-inselaciune. Oamenii au platit masini noi pe care nu le pot primi

Zeci de clienti ai unui dealer Suzuki acuza o mega-inselaciune. Oamenii au platit masini noi pe care nu le pot primi

Firma Sara Motors, dealer-ul autorizat al Suzuki din Timisoara, este acuzata de zeci de clienti de inselaciune dupa ce a incasat banii pentru masini noi fara sa faca platile mai departe, astfel incat oamenii sa isi poata primi masinile. Potrivit grupului de Facebook infiintat de pagubitii dealer-ului Suzuki de la Timisoara, peste 70 de persoane si-au platit masinile, unii integral, fara sa le mai poata primi pentru ca dealer-ul nu a facut plata.

acum 62 luni (13 Oct 2017)

Firma Sara Motors, dealer-ul autorizat al Suzuki din Timisoara, este acuzata de zeci de clienti de inselaciune dupa ce a incasat banii pentru masini noi fara sa faca platile mai departe, astfel incat oamenii sa isi poata primi masinile. Este si cazul lui Calin, un timisorean care a platit pentru o masina noua de la Suzuki suma de 15.200 de euro. Potrivit unor documente postat pe un grup de Facebook, Suzuki Romania i-a comunicat unui client ca masina sa a fost comandata si fabricata inca din 25 iulie, dar "va fi livrata catre RS Sara Motors SA dupa efectuarea platii de catre aceasta".

Potrivit grupului de Facebook infiintat de pagubitii dealer-ului Suzuki de la Timisoara, peste 70 de persoane si-au platit masinile, unii integral, fara sa le mai poata primi pentru ca dealer-ul nu a facut plata. Avocatul Dana Iordan a fost contactata de un grup de 25 de persoane pagubite de repretantanta Suzuki din Timisoara.

Potrivit avocatei Iordan, mai mult de jumatate dintre pagubiti au platit integral pretul masinilor, suma medie platita de clienti catre Sara Motors fiind de 12-13.000 de euro. Dana Iordan a mai declarat ca aproximativ 30 de masini comandate de dealer-ul din Timisoara sunt in parcul Suzuki din Ungaria, dar masinile nu pot fi livrate pana la efectuarea platii de catre Sara Motors. Avocatul a mai declarat ca pregateste si o plangere penala pentru inselaciune in numele unui grup de peste 25 de persoane.

Suzuki a reziliat contractul cu dealerul

In urma plangerilor formulate de clienti si a problemelor provocate de Sara Motors, Suzuki Romania a decis rezilierea contractului cu dealer-ul din Timisoara. "Motivul principal care a stat la baza acestei decizii il reprezinta neindeplinirea de catre RS Sara Motors SA a standardelor de calitate in special in ceea ce priveste gestionarea relatiei cu clientii, dar si a reprezentarii marcii in plan local, precum si neindeplinirea al... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro