Zece muncitori romani, arestati in Qatar, pentru ca au depus sesizare impotriva angajatorului lor

Zece muncitori romani din Qatar au fost arestati, pentru ca au depus o sesizare impotriva angajatorului lor, potrivit B1 TV. Oamenii s-au plans ca nu au fost platiti si au ajuns sa traiasca din ajutoare.

acum 96 luni (25 Jan 2015)

Zece muncitori romani din Qatar au fost arestati, pentru ca au depus o sesizare impotriva angajatorului lor, potrivit B1 TV.

Oamenii s-au plans ca nu au fost platiti si au ajuns sa traiasca din ajutoare. Ulterior, la interventia ambasadei Romaniei in Qatar, muncitorilor li s-a promis eliberarea, urmand ca joi sa aiba loc procesul in acest caz.

Pana la aceasta ora, Ministerul Afacerilor Externe nu a transmis vreun mesaj referitor la criza muncitorilor romani din Qatar si nu a raspuns solicitarii B1 TV.

Cei 10 romani muncitori in Qatar au fost arestati dupa ce au mers sa depuna o sesizare impotriva angajatorului lor la Departamentul Muncii din tara araba. Oamenii s-au plans ca angajatorul nu si-a respectat conditiile contractuale si ca nu i-a platit.

Dupa ore in sir in care rudele nu au putut lua legatura cu muncitorii, acestora li s-a obtinut, in cele din urma, eliberarea. O ruda a unuia dintre romani a lasat autoritatilor din Qatar un act, garantand astfel ca acestia nu vor fugi pana joi, cand va avea loc procesul in acest caz. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro