Zece mituri despre Bucuresti: maicuta care conduce masina diavolului si misterul fantomei de la Casa Poporului

Zece mituri despre Bucuresti: maicuta care conduce masina diavolului si misterul fantomei de la Casa Poporului

Mituri despre Bucuresti: placinta din carne de om Se spune ca in anii '20, langa Hanul lui Manuc, ar fi existat o placintarie din care se putea cumpara placinta cu carne de om. Mituri despre Bucuresti: Balta Vrajitoarelor, peticul de apa blestemat La doar 30 de minute de Bucuresti se afla o zona misterioasa, cunoscuta dupa ce oamenii au inceput sa brodeze in jurul ei fel de fel de povesti.

acum 94 luni (3 Apr 2015)

Mituri despre Bucuresti: placinta din carne de om

Se spune ca in anii '20, langa Hanul lui Manuc, ar fi existat o placintarie din care se putea cumpara placinta cu carne de om.

Mituri despre Bucuresti: coarne de radasca in bautura

Se spunea intr-o perioada ca bucurestenii care organizau fel de fel de petreceri ar fi pus in bauturile invitatilor coarne de radasca pentru a le stimula apetitul sexual.

Mituri despre Bucuresti: orasul de sub Casa Poporului

Nu de putine ori s-a vorbit despre faptul ca sub Casa Poporului din Capitala ar exista un adevarat oras plutitor. Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, spunea in urma cu mai bine de doi ani ca nici nu poate fi vorba de asa ceva.

Mituri despre Bucuresti: calugarita care rapea copii

In urma cu mai bine de zece ani, in Bucuresti incepuse sa circule o poveste care ii speria pe toti copiii. Se spunea ca exista o femeie imbracata in haine de calugarita care are o duba neagra cu numarul de inmatriculare 666. Atunci, se zvonea ca aceasta ar fura copii de pe strazile Bucurestiului pentru a-i vinde.

Mituri despre Bucuresti: moarta care se ridica din cosciug

Se spune ca in apropierea Bucurestiului era un sat in care murise, in urma cu ani buni, o tanara foarte frumoase. Cei doi s-ar fi sarutat si tanara l-ar fi muscat de buza pe iubitul ei.

Fata i-ar fi spus tanarului cum o cheama si intr-un moment de neatentie baiatul ar fi scapat-o din ochi. Disperat ca nu stia unde a plecat, flacaul s-ar fi dus a doua zi la familia fetei care i-ar fi spus ca tanara murise de ani buni. Se spune ca pentru a se convinge ca ce povestise baiatul era adevarat, familia tinerei ar fi dezgropat-o.

Mituri despre Bucuresti: Balta Vrajitoarelor, peticul de apa blestemat

La doar 30 de minut... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro