Zece agenti de la Brigada Rutiera suspectati de fapte de coruptie, ridicati si dusi la audieri

Zece agenti de la Brigada Rutiera suspectati de fapte de coruptie, ridicati si dusi la audieri

La inceputul lunii februarie, doi agenti de la postul de Politiei Filipestii de Padure au fost retinuti de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, intr-un dosar de abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta, infractiuni care au avut legatura cu atributiile lor de politie rutiera.

acum 78 luni (30 Mar 2016)

UPDATE ORA 21.30

Cei 10 politisti de la Serviciul Rutier din cadrul IGPR si IPJ Prahova au fost pusi sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.

Acestia sunt acuzati ca ar fi luat mita sume cuprinse intre 100 si 300 de lei de la soferi care ar comis abateri de la regimul circulatiei pe DN 1 si pe Autostrada A3, pentru a nu le da amenzi.

UPDATE ORA 10.15

Potrivit unui comunicat comun al Directiei Generale Anticoruptie si al Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, in aceasta speta vor fi puse in aplicare 10 mandate de aducere, in mai multe dosare penale care privesc savarsirea unor infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual de catre 10 agenti de politie din cadrul IGPR si IPJ Prahova.

ORA 09.15

Sursele citate au precizat ca agentii de politie rutiera suspectati de fapte de coruptie sunt de la Busteni si Comarnic.

Ancheta in acest caz a fost facuta dupa ce agentii de politie rutiera au fost monitorizati de Directia Generala Anticoruptie.

La inceputul lunii februarie, doi agenti de la postul de Politiei Filipestii de Padure au fost retinuti de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, intr-un dosar de abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta, infractiuni care au avut legatura cu atributiile lor de politie rutiera. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro