Yeti, omul zapezilor, filmat intr-o statiune din Spania? "Animal ciudat zarit in Formigal. Ce naiba este asta?" VIDEO

Yeti, omul zapezilor, filmat intr-o statiune din Spania?

Imaginile au fost distribuite online de mii de ori, iar diverse persoane au avansat tot felul de variante referitoare la creatura din Formigal: cum ca ar fi o gorila albinoasa care a trait la Gradina Zoologica din Barcelona, din 1966 pana in 2003, dar care a murit.

acum 98 luni (7 Feb 2016)

Stiu ce am vazut", este comentariul care insoteste o inregistrare de 30 de secunde cu o aratare alba, care alearga printr-o padure din apropierea statiunii spaniole Formigal, din muntii Pirinei.

Dupa ce un schior a postat imaginile pe internet, reprezentantii complexului hotelier din zona au cercetat locul indicat de turist pentru a se asigura ca nu exista niciun pericol pentru vizitatori, informeaza Daily Mail.

Multi cred ca aratarea poate fi un urs ori un soldat imbracat in costum de camuflaj, in vreme ce altii comenteaza ca ar putea fi chiar un montaj realizat in Photoshop pentru a isca valva online.

Un purtator de cuvant al resortului din imediata apropiere a zonei in care a fost facuta filmarea a anuntat ca presupusul om al zapezilor nu a mai fost zarit. De aceea, credem ca nu exista motive de ingrijorare.

Imaginile au fost distribuite online de mii de ori, iar diverse persoane au avansat tot felul de variante referitoare la creatura din Formigal: cum ca ar fi o gorila albinoasa care a trait la Gradina Zoologica din Barcelona, din 1966 pana in 2003, dar care a murit. Pe de alta parte, multi oamenii de stiinta considera ca Yeti este o simpla legenda, in lipsa unor dovezi concludente. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro