Yahoo Messenger va fi inchis pe 5 august

Yahoo Messenger va fi inchis pe 5 august

Yahoo Messenger vine pe Android si iOS intr-o aplicatie moderna, capabila sa rivalizeze cu Facebook Messenger sau iMessage, dar versiunea de desktop nu mai are viitor din 5 august.

acum 61 luni (14 Jun 2016)

Yahoo Messenger vine pe Android si iOS intr-o aplicatie moderna, capabila sa rivalizeze cu Facebook Messenger sau iMessage, dar versiunea de desktop nu mai are viitor din 5 august. Contul de Yahoo va putea fi folosit pe smartphone sau pe web.

"In decembrie 2015, am anuntat un nou Yahoo Messenger pentru mobil, web si Yahoo Mail pe desktop, construite toate pe o platforma moderna. Aceasta

le-a oferit utilizatorilor o cale incredibil de rapida si de frumoasa pentru a trimite - si a opri de la trimitere - mesaje, poze, GIF-uri. Intentionam sa ne concentram asupra noului Messenger, cu obiectivul de a le oferi cea mai buna experienta utilizatorilor nostri", informeaza Yahoo pe site-ul oficial.

Desi Yahoo este acum in scadere sau, cel mult, stagnare, a fost o vreme in care a experimentat cu tot ceea ce iti place acum pe Facebook sau chiar Snapchat. Avea stickere, mesaje audio, moduri de personalizare a textului, notificari audio, personalizarea casetei de chat si posibilitatea de a realiza videoconferintei. Acum, jocurile revin in Facebook Messenger, desi Yahoo facea asta de la mijlocul anilor 2000.

Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro