Xi Jinping aduce ode marxismului: "Este intru totul pertinent" in China

Xi Jinping aduce ode marxismului:

De cand a preluat puterea, in 2012, Xi Jinping, considerat unul dintre cei mai puternici lideri chinezi dupa Mao Zedong, a indemnat adesea PCC sa nu-si uite radacinile socialiste, in vederea unei "mari primeniri a natiunii chineze".

acum 45 luni (4 May 2018)

De cand a preluat puterea, in 2012, Xi Jinping, considerat unul dintre cei mai puternici lideri chinezi dupa Mao Zedong, a indemnat adesea PCC sa nu-si uite radacinile socialiste, in vederea unei "mari primeniri a natiunii chineze". Promovarea neincetata a expansiunii chineze si modernizarea marxismului este intru totul pertinenta", a declarat vineri Xi Jinping in Adunarea Poporului.

El i-a indemnat pe toti membrii PCC sa citeasca lucrarile lui Marx si sa considere teoriile marxiste drept un "stil de viata" si "o cautare spirituala".

Aceasta declaratie incheie o saptamana de comunicare a partidului unic chinez, pe tema "Marx avea dreptate"", prin care vrea sa demonstreze tineretului chinez ca teoriile filosofului raman aplicabile in China moderna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro