"Xena: Printesa Razboinica" revine pe micile ecrane, la doua decenii de la debutul serialului original

Sursele citate de "THR" sustin ca, in cazul in care Lucy Lawless nu va face parte din distributie, actrita care va interpreta rolul "Printesei Razboinice" va trebui sa fie cel putin la fel de carismatica precum predecesoarea sa, dar si la fel de desteapta precum personajul Katniss (Jennifer Lawrence) din franciza "The Hunger Games/ Jocurile foamei".

acum 100 luni (21 Jul 2015)

Televiziunea americana NBC pregateste "o varianta contemporana" a indragitului serial "Xena: Printesa Razboinica", in care rolul principal a fost interpretat de actrita Lucy Lawless (47 de ani). Desi producatorii executivi ai seriei originale, Rob Tapert si Sam Raimi, vor reveni in acest proiect, este deocamdata incert daca Lucy Lawless va relua rolul care a consacrat-o in urma cu 20 de ani.

Producatorii noului serial de televizune, care se afla in primele etape de productie, potrivit unor surse citate de "THR", sunt, in prezent, in cautarea unui scenarist.

Noua versiune a serialului "Xena: Printesa Razboinica" va avea premiera in 2016, la peste doua decenii de la debutul pe micile ecrane al show-ului original, in 1995.

Sursele citate de "THR" sustin ca, in cazul in care Lucy Lawless nu va face parte din distributie, actrita care va interpreta rolul "Printesei Razboinice" va trebui sa fie cel putin la fel de carismatica precum predecesoarea sa, dar si la fel de desteapta precum personajul Katniss (Jennifer Lawrence) din franciza "The Hunger Games/ Jocurile foamei". Evil Dead", Lucy Lawless a declarat ca "isi doreste foarte mult ca Xena sa se intoarca, indiferent daca rolul acesteia va fi interpretat de ea sau nu". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro