X FACTOR. INCREDIBIL! Unul dintre jurati a varsat lacrimi

X FACTOR. INCREDIBIL! Unul dintre jurati a varsat lacrimi

Mii de kilometri strabatuti, aproape 5000 de concurenti inscrisi, zeci de ore de auditii si tone de apa consumate sunt doar cateva dintre coordonatele auditiilor pentru cel de-al patrulea sezon X Factor, difuzat in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.Cautarile nu au fost deloc usoare, mii de concurenti venind la "X Factor" sa convinga ca merita un loc pe scena. De la adolescenti, la adulti de pana la 75 de ani, de la interpreti solo, la grupuri, fiecare a incercat sa impresioneze in felul lui. Ce l-a determinat pe jurat sa aiba o astfel de reactie ramane de vazut in aceasta seara, de la ora 20.30, in marea premiera "X Factor", la Antena 1. Nu a mai fost niciodata atat de aproape de oamenii pe care obisnuia sa ii vada doar la televizor, asa ca apropierea de cei trei jurati l-a determinat sa izbucneasca pur si simplu in lacrimi.

acum 115 luni (26 Sep 2014)

Mii de kilometri strabatuti, aproape 5000 de concurenti inscrisi, zeci de ore de auditii si tone de apa consumate sunt doar cateva dintre coordonatele auditiilor pentru cel de-al patrulea sezon X Factor, difuzat in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.Cautarile nu au fost deloc usoare, mii de concurenti venind la "X Factor" sa convinga ca merita un loc pe scena. Fara bariere de varsta sau stil, "X Factor" i-a primit pe toti. De la adolescenti, la adulti de pana la 75 de ani, de la interpreti solo, la grupuri, fiecare a incercat sa impresioneze in felul lui. Este si cazul lui Radu Silviu, un brutar in varsta de 33 ani de ani, convins ca ii poate impresiona pe jurati cu melodia lui Mihai Margineanu - "Ma iubeste femeile". Ce a raspuns artistul, ramane de vazut vinerea aceasta, de la 20:30, in cel mai nou episod "X Factor", la Antena 1. Absorbit de prestatia unui concurent pe scena "X Factor", Banica jr nu doar ca s-a ridicat sa danseze, moment destul de rar in timpul auditiilor, ba chiar s-a urcat in picioare pe masa juriului. Tot el a fost si cel care l-a oprit la un moment dat pe tanarul din fata lor: "Te-am oprit pentru ca imi era frica sa nu ti se sparga vreo vena!". Ce l-a determinat pe jurat sa aiba o astfel de reactie ramane de vazut in aceasta seara, de la ora 20.30, in marea premiera "X Factor", la Antena 1. "Mi-am dorit sa gasesc un nou Florin Ristei si un nou Alex Mataev pe care i-am avut in echipa mea si cu care am mers pana in finala si unul dintre ei a castigat, din fericire. Imi doresc sa redescopar baieti talentati pe acelasi target si aceeasi categorie de varsta si sa-i am in echipa, nu stim daca s-a intamplat deja asta, ramane de vazut", a declarat artista pentru "ring". sa PLANGA In timpul prestatiei unui concurent de la X Factor, cel mai de temut jurat a izbuncnit in lacrimi. Stefan Banica Jr a fost pur si simplu coplesit de ceea ce a auzit.

Greu incercat de viata, tanarul a pasit timid pe scena X Factor, dar inca de la primele cuvi... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro