"X Factor" da startul preselectiilor pentru cel de-al cincilea sezon: in ce orase vor avea loc auditii

Auditiile pentru noul sezon "X Factor" vor avea loc in urmatoarele orase: Craiova, pe 26 aprilie, Sibiu, pe 28 aprilie, Arad, pe 30 aprilie, Cluj, pe 2 si 3 mai, Iasi, pe 5 si 6 mai, Galati, pe 8 mai si Bucuresti, pe 10, 11 si 12 mai.

acum 54 luni (22 Feb 2015)

Pregatirile sunt in toi pentru preselectiile din tara si Capitala, care ii vor aduce la auditiile cu juriul pe cei mai buni concurenti, gata sa arate ca detin "factorul X". Cele mai mari talente muzicale ale Romaniei sunt asteptate de Razvan si Dani sa demonstreze ca isi merita locul pe scena. Auditiile pentru noul sezon "X Factor" vor avea loc in urmatoarele orase: Craiova, pe 26 aprilie, Sibiu, pe 28 aprilie, Arad, pe 30 aprilie, Cluj, pe 2 si 3 mai, Iasi, pe 5 si 6 mai, Galati, pe 8 mai si Bucuresti, pe 10, 11 si 12 mai.

Finala sezonului trecut de "X Factor" a fost castigata de Adina Raducan, concurenta coordonata de Horia Brenciu. Nu ma asteptam ca lumea de acasa sa ma voteze in numar atat de mare, ma inclin in fata lor si le multumesc pentru increderea avuta in mine. Cred ca sensibilitatea mea, dorinta mea de a canta pentru ei, in primul rand, si nu pentru premiu a contat foarte mult. Inainte de inceperea show-ului mi-am propus sa fiu fericita de la inceput pana la final, indiferent de ce se va intampla. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro