Wozniacki are un nou obiectiv dupa ce Halep a revenit pe locul 1 mondial. Cum si-a propus daneza sa isi ia revansa

Wozniacki are un nou obiectiv dupa ce Halep a revenit pe locul 1 mondial. Cum si-a propus daneza sa isi ia revansa

Daneza de 27 de ani, care a castigat la Melbourne primul ei trofeu de Grand Slam, si-a stabilit un obiectiv indraznet pentru perioada urmatoare, dezvaluit chiar de tatal ei, care ii este si antrenor: "Dupa ce am castigat Australian Open si am fost din nou pe primul loc in lume, am demonstrat ca soarele straluceste puternic pentru Caroline.

acum 57 luni (26 Feb 2018)

Daneza de 27 de ani, care a castigat la Melbourne primul ei trofeu de Grand Slam, si-a stabilit un obiectiv indraznet pentru perioada urmatoare, dezvaluit chiar de tatal ei, care ii este si antrenor:

"Dupa ce am castigat Australian Open si am fost din nou pe primul loc in lume, am demonstrat ca soarele straluceste puternic pentru Caroline. Il vrea si pe al doilea, pe al treilea si asa mai departe. Are multe vise de implinit in anii care urmeaza", a spus Piotr Wozniacki perntru Punto de Break. Ea este socotita una dintre jucatoarele care se descurca foarte bine pe zgura, dar cu toate acestea cea mai buna performanta a ei la Roland Garros este prezenta in sferturile de finala, in 2010 si 2017. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro