Wizz Air anunta primul zbor direct dintre Romania si Georgia

Wizz Air anunta primul zbor direct dintre Romania si Georgia

Cea mai noua ruta Wizz Air din Bucuresti Ruta Zile de operare Cu incepere din Tarife de la* Kutaisi, Georgia marti, joi, sambata 3 iulie 2018 RON 109 Orasul Kutaisi este unul dintre cele vechi orase din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, manastirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate in patrimonial mondial UNESCO si unele dintre destinatiile favorite ale turistilor.

acum 71 luni (5 Apr 2018)

Capitala Romaniei si al doilea oras ca marime din Georgia, Kutaisi, vor fi unite incepand cu data de 3 iulie, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana in zilele de marti, joi si sambata.

Cea mai noua ruta Wizz Air din Bucuresti

Ruta

Zile de operare

Cu incepere din

Tarife de la*

Kutaisi, Georgia

marti, joi, sambata

3 iulie 2018

RON 109

Orasul Kutaisi este unul dintre cele vechi orase din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, manastirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate in patrimonial mondial UNESCO si unele dintre destinatiile favorite ale turistilor. In acelasi timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant, cu un impaienjenis de poteci atat de apreciate de turisti pentru drumetii, pentru curse cu bicicleta, partii de schi sau locuri de rafting sau calarie.

Manastirea Gelati din Kutaisi FOTO Elena Deacu

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declara: "Suntem incantati sa anuntam astazi noua ruta WIZZ de la Bucuresti la Kutaisi, Georgia. Calatorii romani pot ajunge acum intr-una dintre cele mai vechi orase ale Europei, in doar cateva ore, si pot vizita Georgia fie intr-un city break sau intr-o calatorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro