WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa (P)

Wirquin Romania, producator national de echipamente sanitare inovatore pentru bucatarii, bai si toalete, a devenit unul dintre principalii furnizori de astfel de produse pentru Europa Centrala si de Est. Mai mult decat atat, WIRQUIN Romania comercializeaza pe piata locala, in proportie de 90%, produse realizate chiar in fabrica din Bucuresti, care dispune de aproximativ 10.000 de metri patrati de spatii de productie, oferind angajatilor un mediu de lucru modern", afirma Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN Romania, in cadrul unui eveniment organizat de companie. Aceste date WIRQUIN Romania si WIRQUIN Group au fost lansate cu ocazia aniversarii a 40 de ani de inovatie si succes ai grupului, moment celebrat in Romania printr-un eveniment special dedicat exclusiv angajatilor, organizat pe data de 10 octombrie a.c., intitulat "Crazy 40’s/Crazy in Love", prin care compania indeamna la curajul de a incerca experiente noi, sub aura responsabilitatii.

acum 78 luni (11 Oct 2017)

Wirquin Romania, producator national de echipamente sanitare inovatore pentru bucatarii, bai si toalete, a devenit unul dintre principalii furnizori de astfel de produse pentru Europa Centrala si de Est.

"90% din produsele WIRQUIN, comercializate pe piata locala, sunt fabricate la Bucuresti"

"Romania este un hub in zona de echipamente sanitare inovatoare si asta deoarece, din cele aproximativ 1.000 de tipuri de produse create in fabrica WIRQUIN Romania, multe sunt exportate in Bulgaria, Grecia, Croatia, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Mai mult decat atat, WIRQUIN Romania comercializeaza pe piata locala, in proportie de 90%, produse realizate chiar in fabrica din Bucuresti, care dispune de aproximativ 10.000 de metri patrati de spatii de productie, oferind angajatilor un mediu de lucru modern", afirma Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN Romania, in cadrul unui eveniment organizat de companie.

De asemenea, oficialii companiei au afirmat ca, in ultimii 5 - 6 ani, WIRQUIN Romania a cunoscut o dezvoltare remarcabila, atat din punct de vedere al profitului realizat, cat si din punct de vedere al locurilor de munca create. Astfel, daca in urma cu 6 ani, compania numara doar 24 de angajati, astazi, la 18 ani de la infiintare, numarul acestora se ridica la 110 persoane. In acest context, reprezentantii WIRQUIN Romania au declarat ca obiectivul lor, pe temen mediu si scurt, este sa devina una dintre cele mai mari fabrici ale grupului, prezent acum in 75 de tari din Europa, Asia si Africa. WIRQUIN Romania tinteste astfel sa isi pastreze pozitia de lider pe segmentele castigate si sa ramana un jucator de baza pe piata locala, dar si in CEE (Europa Centrala si de Est).

Atuurile produselor WIRQUIN pe piata echipamentelor sanitare: inovatie si design de lux, la preturi accesibile

Activitatea grupului WIRQUIN, prin produsele scoase pe piata, a condus la schimbarea apetitului consumatorilor locali spre pro... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro