Winona Ryder, fosta logodnica a lui Johnny Depp, comenteaza acuzatiile de violenta domestica

Intr-un interviu acordat "Time", Winona Ryder, care a avut o relatie de patru ani cu Johnny Depp, a discutat despre acuzatiile de violenta fizica si verbala pe care i le aduce actuala sotie a starului, actrita si modelul Amber Heard. Amber Heard si Johnny Depp au fost casatoriti timp de un an FOTO Guliver/Getty Images Tabara Amber Heard De cealalta parte, Amber Heard este aparata de fostul iubit, regizorul mexican Alejandro Gomez Monteverde (38 de ani), care sustine ca artista este incapabila sa formuleze astfel de acuzatii daca nu ar fi adevarate. Am indurat abuzuri emotionale, verbale si fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinte, amenintari, comportament ostil la adresa mea de fiecare data cand ii puneam la indoiala autoritatea lui sau nu eram de acord cu el", a mai spus Amber Heard, povestind in detaliu si doua dintre cele mai grave incidente pentru care a prezentat si dovezi - mai multe fotografii in care apare cu fata plina de vanatai.

acum 56 luni (28 Jun 2016)

Intr-un interviu acordat "Time", Winona Ryder, care a avut o relatie de patru ani cu Johnny Depp, a discutat despre acuzatiile de violenta fizica si verbala pe care i le aduce actuala sotie a starului, actrita si modelul Amber Heard. Winona Ryder, despre Johnny Depp: "Un om foarte bun si grijuliu" Ryder a precizat ca in timpul petrecut impreuna Depp nu a fost niciodata violenta. Il cunosc doar ca pe un om foarte bun, iubitor grijului si foarte, foarte protector cu oamenii pe care ii iubeste", a marturisit actrita.

Ryder si Depp s-au cunoscut la premiera "Greay Balls of Fire", in 1989, si s-au logodit un an mai tarziu, punand insa capat legaturii dupa patru ani. Pe de alta parte, Winona Ryder nu a facut niciodata un secret din faptul ca a suferit enorm in urma despartirii, avand in vedere ca avea doar 17 ani cand l-a cunoscut. Fostele iubiri, in apararea lui Johnny Depp Winona Ryder nu este prima vedeta care a avut o relatie cu Johnny Depp si a ales sa faca declaratii care il prezinta dintr-o cu totul alta perspectiva decat cea prezentata de actuala sotie a starului american. Cantareata si actrita franceza Vanessa Paradis (43 de ani), care a avut o relatie de 14 ani cu actorul Johnny Depp si au impreuna doi copii, a semnat o scrisoare in care califica acuzatiile de violenta formulate de sotia artistului drept scandaloase. Si fiica lor, Lily-Rose Depp, in varsta de 17 ani, a sarit in apararea tatalui sau, afirmand ca acesta este "cea mai draguta si iubitoare persoana pe care o cunosc si un tata extraordinar." Potrivit aceleiasi surse, Allison s-ar fi confesat prietenilor ca Depp nu este capabil sa faca rau cuiva si ca nu ar indrazni niciodata sa loveasca o femeie. De asemenea, comediantul american Doug Stanhope (49 de ani), un prieten apropiat al lui Depp, precum si bodyguardul actorului au declarat ca Heard minte si ca a incercat sa-l santajeze pe superstar. Amber Heard si Johnny Depp au fost casatoriti timp de un an FOTO Guliver/Getty Images Tabara Amber Hear... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro