Wimbledon: Romancele debuteaza in primul tur. Programul zilei de luni

Turneul de grand slam de la Wimbledon debutează luni cu primele meciuri de pe tabloul principal. Citește și Lovitură la Wimbledon: Serena Williams, scoasă de pe arena centrală de Maria Șarapova A doua romancă, intrată in competiție luni, este Alexandra Dulgheru (60 WTA), care o va avea cea mai dificilă misiune dintre toate romancele care joacă la Wimbledon.

acum 101 luni (29 Jun 2015)

Turneul de grand slam de la Wimbledon debutează luni cu primele meciuri de pe tabloul principal.

Irina Begu (cap de serie numărul 29) o intalnește, in prima rundă, pe rusoaica Daria Gavrilova (39 WTA), care evoluează pentru Australia.

Citește și Lovitură la Wimbledon: Serena Williams, scoasă de pe arena centrală de Maria Șarapova

A doua romancă, intrată in competiție luni, este Alexandra Dulgheru (60 WTA), care o va avea cea mai dificilă misiune dintre toate romancele care joacă la Wimbledon. Ea o va intalni pe franțuzoaica Kristina Mladenovic (38 WTA), o jucătoare bună de simplu, dar mai ales o specialistă la dublu.

Luni, debutează la Wimbledon și unul dintre cei doi romani din turneul de dublu masculin, Florin Mergea, care face pereche cu Rohan Bopana.

O altă romancă, dar care evoluează pentru SUA, Edina Gallovits-Hall (301 WTA), o intalnește pe Urszula Radwanska (107 WTA), sora mult mai celebrei Agnieszka Radwanska. Ce șanse are și pe cine poate intalni romanca

Celelalte romance care vor evoluea zilele următoare, la Wimbledon, sunt Simona Halep (cap de serie numărul 3), Monica Niculescu (48 WTA) și Andreea Mitu (71 WTA).

Turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, este dotat cu premii totale in valoare de 26,75 milioane lire sterline (circa 37,5 milioane euro, la cursul zilei), din care 1,88 milioane lire (2,64 milioane euro) ii revin caștigătorului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro