Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea dupa un meci maraton! O asteapta o partida cu Maria Sarapova

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea dupa un meci maraton! O asteapta o partida cu Maria Sarapova

Tecau a jucat putin, dar a castigat Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa abandonul cuplului Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia). Calificarea in turul al doilea la dublu este recompensata la Wimbledon cu un premiu total de 13.750 de lire sterline (aproximativ 19.000 de euro).

acum 75 luni (1 Jul 2015)

Irina Begu a ajuns in turul al treilea la Wimbledon, datorita victoriei obtinute in fata Lesiei Tsurenko, din Ucraina, locul 68 WTA, scor 7-5, 6-7, 7-5. Jocul a fost unul extrem de echilibrat, iar in setul al doilea romanca a condus cu 5-4 si a avut o minge de meci, anulata insa de Tsurenko. Sarapova o va depasi in clasamentul WTA pe Simona Halep, indiferent de rezultatul partidei cu Irina Begu.

Tecau a jucat putin, dar a castigat

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa abandonul cuplului Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia).

Klizan si Rosol s-au retras de pe teren la scorul de 3-0 pentru Tecau si Rojer. Calificarea in turul al doilea la dublu este recompensata la Wimbledon cu un premiu total de 13.750 de lire sterline (aproximativ 19.000 de euro).

Alexandra Dulgheru si Silvia Soler Espinosa au pierdut meciul cu Garbine Muguruza si Suarez Navarro, scor 4-6, 2-6. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro