Wimbledon: Irina Begu, eliminata de Sarapova, in ciuda unui meci foarte bun al romancei

Irina Begu, cap de serie numărul 29, a fost eliminată de Maria Șarapova, a patra favorită, din turul al treilea al turneului de grand slam de la Wimbledon. ---- Live Text Irina Begu - Maria Șarapova: 4-6, 3-6 3-6: Game, meci, Șarapova. Rusoaica are primul serviciu ---- Irina Begu, cap de serie numărul 29, o intalnește, vineri, pe Maria Șarapova, a patra favorită, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Meciul dintre Begu și Șarapova va avea loc pe a doua arena a turneului și este programată după primul meci de pe acest teren, cel dintre Stan Wawrinka și Fernando Verdasco, partidă care incepe de la ora 15.00.

acum 47 luni (3 Jul 2015)

Irina Begu, cap de serie numărul 29, a fost eliminată de Maria Șarapova, a patra favorită, din turul al treilea al turneului de grand slam de la Wimbledon.

Maria Șarapova s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră și 23 de minute de joc, timp in care romanca a condus doar in prima parte a meciului.

Cu toate că a pierdut in doar două seturi, romanca a jucat poate cel mai bun tenis al său. Ea a avut un serviciu foarte puternic și constant in primul set, insă și-a pierdut echilibrul in runda a doua, atunci cand a ajuns să fie condusă cu 5-0 de adversară. Begu a revenit cu trei game-uri la rand, insă nu a mai reușit să facă și cel de-al treilea său break din această partidă.

O singură romancă a mai rămas pe tabloul principal, Monica Niculescu, 48 WTA, care o va intalni, sambătă, tot in turul al treilea, pe Krystina Pliskova, 134 WTA.

Citește și Wimbledon: Tecău și Mergea, calificați in optimi la dublu.

----

Live Text Irina Begu - Maria Șarapova: 4-6, 3-6

3-6: Game, meci, Șarapova.

3-5: Game, Begu.

Irina servește din nou pentru a rămane in meci, iar rusoaica are probleme in aceste momente.

2-5: Break, Begu!

1-5: Game, Begu.

Meciul a trecut ca printr-un carusel, cu romanca in cădere de pe cele mai inalte culmi, pe care a urcat in primul set.

0-5: Game, Șarapova.

0-4: Break, Șarapova. Șarapova, de cealaltă parte, dă totul pentru a fi sigură de victorie.

Meciul este complicat in aceste momente, cu toate că Irina incă stă destul de bine pe teren și pare să infrunte cu demnitate iureșul dezlănțuit de rusoaică.

0-3: Game, Șarapova.

0-2: Break, Șarapova.

Rusoaica a comunicat cu antrenorul său, acesta transmițandu-i cateva instrucțiuni, după ce și-a acoperit gura cu mana.

0-1: Game, Șarapova.

A inceput setul al doilea.

4-6: Break... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro