Wimbledon 2016: Simona salveaza ziua! Succes pentru Halep in doua seturi

Wimbledon 2016: Simona salveaza ziua! Succes pentru Halep in doua seturi

La prima partida pe iarba din acest an, Simona si-a gasit ritmul si serviciul potrivit destul de greu, a fost egalata de la 4-1 in primul set, dar de aici inainte n-a lasat oportunitatile sa-i treaca pritnre degete .

acum 52 luni (27 Jun 2016)

Halep a invins-o pe Anna Schmiedlova, din Slovacia, la prima confruntare directa.

Ziua de tenis a inceput mai prost decat ne-am fi inchipuit. Irina Begu n-a fost in apele ei in meciul cu Carina Witthoeft, din Germania, si a lasat racheta in pamant dupa 65 de minute de joc. Scorul, 6-1, 6-4 pentru jucatoarea situata pe locul 109 in lume e sugestiv, la fel cum cifrele partidei spun totul despre ziua proasta prin care a trecut Irina: ea a castigat doar 30 de puncte, a facut 30 de greseli nefortate, a castigat doar 25 la suta dintre puncte cu al doilea serviciu si nu a reusit sa castige macar un joc pe propriul serviciu in primul set. Patricia si Irina s-au ales cu un premiu de 30.000 de lire sterline.

In ultimul meci al zilei cu implicare romaneasca, Simona Halep a reusit sa isi impuna punctul de vedere in meciul cu Anna Schmiedlova, din Slovacia, locul 40. La prima partida pe iarba din acest an, Simona si-a gasit ritmul si serviciul potrivit destul de greu, a fost egalata de la 4-1 in primul set, dar de aici inainte n-a lasat oportunitatile sa-i treaca pritnre degete . Scor final, 6-4, 6-1, dupa un meci de 67 de minute.

Marti sunt programate meciurile Sorana Cirstea - Petra Kvitova, Monica Niculescu - Aleksandra Krunici si Marius Copil - Lucas Pouille. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro