Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a preluat o jucatoare de 18 ani situata in afara Top 100 WTA

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a preluat o jucatoare de 18 ani situata in afara Top 100 WTA

Ea a castigat doua turnee ITF, la Charlottesville si la Indian Harbour Beach, a trecut un tur la Indian Wells, dupa o victorie in fata italiencei Karin Knapp, locul 49 atunci, si a ajuns in turul doi la Cincinnati, dupa ce a jucat calificari (victorii la Alison Riske - 43 WTA, Silvia Soler-Espinosa - 72 WTA si Klara Koukalova - 36 WTA).

acum 101 luni (27 Dec 2014)

Ea a castigat doua turnee ITF, la Charlottesville si la Indian Harbour Beach, a trecut un tur la Indian Wells, dupa o victorie in fata italiencei Karin Knapp, locul 49 atunci, si a ajuns in turul doi la Cincinnati, dupa ce a jucat calificari (victorii la Alison Riske - 43 WTA, Silvia Soler-Espinosa - 72 WTA si Klara Koukalova - 36 WTA). Americanca, locul 205 WTA atunci, s-a calificat in trurul trei dupa ce le-a eliminat pe Vania King, locul 65 WTA, si Alize Cornet, locul 21 WTA, cedand apoi in fata spaniolei Carla Suarez Navarro, locul 15 WTA.

Fost antrenor al jucatoarelor Kim Clijsters si Sabine Lisicki, Wim Fissette fusese angajat la inceputul acestei luni de Madison Keys, 19 ani, pentru turneele din Europa si urma sa colaboreze in pregatirea sportivei cu fosta ocupanta a locului 1 WTA Lindsay Davenport. Insa jucatoarea americana de pe locul 30 WTA a renuntat la antrenorul belgian dupa cateva zile, fara a dezvalui motivele acestei decizii. Victor Ionita este noul antrenor al Simonei Halep, in sezonul 2015, din echipa sportivei de pe locul 3 WTA mai facand parte si preparatorul fizic Theodor Cercel si consultantul Thomas Hogstedt. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro