WiFi in toata lumea, oferit de Microsoft

WiFi in toata lumea, oferit de Microsoft

Va fi disponibil pentru cei care platesc pentru Skype WiFi, pentru organizatiile care au Office 365 sau pentru cei care vor cumpara un abonament de la Microsoft, special facut pentru acest lucru.

acum 109 luni (3 Jun 2015)

Potrivit VentureBeat, serviciul va oferi WiFi pe mai multe platforme in toata lumea. "Putem confirma ca lucram la un WiFi care va fi folosit de milioane de oameni.

Aplicatia va functiona pe toate platformele, de la iOS, Android, pana la OS X sau Windows. Nu va fi gratuit la inceput, ci va veni sub forma unui abonament. Va fi disponibil pentru cei care platesc pentru Skype WiFi, pentru organizatiile care au Office 365 sau pentru cei care vor cumpara un abonament de la Microsoft, special facut pentru acest lucru. Skype WiFi ne permite sa ne conectam la doua milioane de puncte de acces din intreaga lume.

Serviciul nu este gratuit, ci poate fi platit cu ajutorul creditelor din Skype, folosite si pentru apeluri internationale pe mobil sau fix.

Si in Bucuresti sunt asemenea puncte de acces, mai ales in centru, asa cum puteti vedea si in harta de mai jos, disponibila pe site-ul WiFi.Skype.com. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro