Wellington s-a intalnit cu fanul rapidist care a aruncat cu o coaja de banana in el. Ce si-au spus

Wellington s-a intalnit cu fanul rapidist care a aruncat cu o coaja de banana in el. Ce si-au spus

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist facut la partida Concordia - Rapid, transmitandu-i ca din acest moment este cel mai mare fan al lui.

acum 76 luni (8 Oct 2014)

Suporterul i-a cerut scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist facut la partida Concordia - Rapid, transmitandu-i ca din acest moment este cel mai mare fan al lui. Iti cer scuze si te astept pe Giulesti la meciul din retur, voi fi cel mai mare fan al tau", i-a spus Iacob jucatorului.

De partea cealalta, Wellington i-a acceptat scuzele si a afirmat ca acel incident il considera incheiat. Conform surselor citate, Wellington si fanul vor participa la o conferinta de presa comuna la sfarsitul acestei saptamani.

La finalul partidei Concordia Chiajna - Rapid (scor 0-0), disputata la 3 octombrie in cadrul etapei a X-a a Ligii I, suporterul rapidist Constantin Nicusor Iacob a aruncat o coaja de banana in directia atacantului Concordiei Chiajna, Wellington Carlos da Silva. Wellington a informat arbitrul si in timpul meciului ca fanii rapidisti au avut scandari cu tenta rasista la adresa sa. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro