Weekend dedicat strangerii de fonduri pentru victimele de la Colectiv. Ce evenimente au avut loc in tara VIDEO

Desi limita de capacitate nu a permis accesul a mai mult de 1.500 de persoane, cei care nu au apucat sa-si cumpere bilet au venit, din spirit de solidaritate, doar pentru a cumpara tricouri si pentru a dona bani pentru ajutorarea celor aflati in suferinta in urma tragediei din seara de 30 octombrie.

acum 54 luni (15 Nov 2015)

Sambata, la Bucuresti, 14 formatii au urcat pe scena special amenajata la Arenele Romane. Desi limita de capacitate nu a permis accesul a mai mult de 1.500 de persoane, cei care nu au apucat sa-si cumpere bilet au venit, din spirit de solidaritate, doar pentru a cumpara tricouri si pentru a dona bani pentru ajutorarea celor aflati in suferinta in urma tragediei din seara de 30 octombrie. Pe scena au urcat trupe aflate la inceput de drum, dar si nume consacrate, precum Suie Paparude, Coma, E.M.I.L.

La Timisoara, 16 trupe locale, printre care Negura Bunget si Implant Pentru Refuz, au concertat in aer liber, in Parcul Rozelor, in fata a peste 400 de spectatori.

La Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, sute de tineri iubitori de muzica rock au asistat la concertul trupelor Blackout, Aamon, Halmyris, Pinholes, God si Bucovina.

La Constanta, concertele umanitare pentru victimele tragediei de la clubul Colectiv au avut loc chiar de Ziua Dobrogei.

Concertele au avut loc simultan in mai multe orase din tara, inclusiv in Brasov, Oradea, Satu Mare, Ploiesti si Baia Mare.

Banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati, prin intermediul Fundatiei Estuar, ranitilor internati in spitale si familiilor celor care s-au pierdut viata in urma tragediei din 30 octombrie.

Grupul de ajutor #ImpreunaRezistam este o comunitate de voluntari, fara niciun fel de implicare politica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro